Noord-Europa cruises

Northern Europe Cruises

De charme van het hoge Noorden

Van de Britse eilanden tot Scandinavië, via de Baltische staten en Rusland, dit is een buitengewone MSC Cruise waar we in interessante en ongebruikelijke havens aanmeren. En daarmee enkele van de meest afgelegen en niet-verontreinigde gebieden van de planeet verkennen, waar de natuur pronkt met al haar pracht.

Van het noorderlicht tot spectaculaire bezienswaardigheden zoals de Noorse fjorden, cruisen wordt een unieke ervaring, zeilen onder betoverde kastelen en gletsurs onder de middernachtzon, tussen enkele van de meest fascinerende steden ter wereld, HamburgHelsinkiStockholmRotterdamTallin en St. Petersburg en pittoreske steden zoals Warnemünde in Duitsland en Stavanger en Molde in Noorwegen, helemaal tot de mythische Noordkaap, gescheiden van de Noordpool alleen door de Svalbard-eilanden, in de Arctische Zee.

Een MSC Cruise is de beste manier om mysterieuze legendes en duizendjarige verhalen te ontdekken.

 

Voor cruises die in de komende maanden vertrekken, kan het excursieprogramma worden gewijzigd op basis van lokale regelgeving of andere beperkingen in het kader van de COVID-19-noodsituatie. Om de beschikbare excursies voor uw cruise te zien, logt u in door hier te klikken.

 


HAVENS