Northern Europe | MSC Cruises

 

NOORD-EUROPA CRUISES

 

 

 

 

Noord-Europa cruises

Northern Europe Cruises
De charme van het hoge Noorden

Van de Britse eilanden tot Scandinavië, via de Baltische staten, dit is een buitengewone MSC Cruise waar we in interessante en ongebruikelijke havens aanmeren. En daarmee enkele van de meest afgelegen en niet-verontreinigde gebieden van de planeet verkennen, waar de natuur pronkt met al haar pracht.
Van het noorderlicht tot spectaculaire bezienswaardigheden zoals de Noorse fjorden, cruisen wordt een unieke ervaring, zeilen onder betoverde kastelen en gletsurs onder de middernachtzon, tussen enkele van de meest fascinerende steden ter wereld, HamburgHelsinkiStockholmRotterdam, en Tallin en pittoreske steden zoals Warnemünde in Duitsland en Stavanger en Molde in Noorwegen, helemaal tot de mythische Noordkaap, gescheiden van de Noordpool alleen door de Svalbard-eilanden, in de Arctische Zee. Geniet van een cruise in Noord-Europa om IJsland en Groenland te verkennen.
Een MSC Cruise is de beste manier om mysterieuze legendes en duizendjarige verhalen te ontdekken.

Noord-Europese landen

Heeft u er ooit van gedroomd om de Noorse fjorden te zien? Bent u nieuwsgierig naar de vulkanische wonderen in IJsland? Kies voor een Scandinavische cruise naar Noorwegen, Zweden, Denemarken of IJsland, en ontdek hoe deze landen een moderne levensstijl combineren met eeuwenoude geschiedenis en cultuur. U kunt erover leren en het van dichtbij beleven tijdens uitstapjes en excursies, naar hoofdsteden als Oslo, Stockholm of Reykjavik, maar ook naar kleinere steden als Trondheim en Andalsnes in Noorwegen, of Akureyri en Isafjordur in IJsland. Waar in Noord-Europa u ook heen wilt, wij kunnen u erheen brengen.

Kies ook voor een MSC Noord-Europa cruise en ontdek alles wat de Noord-Atlantische Oceaan te bieden heeft in stijl: van Frankrijk (La Rochelle) en het Verenigd Koninkrijk (Southampton, Belfast of Edinburgh) helemaal naar Groenland (Qaqortoq, Nuuk of Ilulissat), via de Baltische Zee naar Estland (Tallin) of Finland (Helsinki, Hamina/Kotka), onder vele anderen.

Cruises in het Verenigd Koninkrijk

Hoe goed kent u de Britse eilanden? Als u een plan nodig hebt voor uw vakantie in 2024, zijn er vele schatten verborgen in Groot-Brittannië, Ierland, het eiland Portland, de Orkney-eilanden of de Shetlands. U hoeft alleen maar op een MSC cruise rond het Verenigd Koninkrijk te springen en te genieten van de lokale bezienswaardigheden.
De havens van de cruises op de Britse eilanden dienen als toegangspoorten tot andere steden, hoewel er ook in deze steden veel te zien is. U kunt uw cruise bijvoorbeeld beginnen in het Britse Southampton, de gebruikelijke halte om Londen te bezoeken, maar met een eigen rijke geschiedenis. Bewoond sinds het stenen tijdperk, van de Romeinen tot de Noormannen en de huidige tijd, is deze havenstad altijd een plek geweest voor culturele uitwisseling.
Geniet van de schoonheid van Edinburgh tijdens een stop in South Queensferry. Bezoek het kasteel voor een blik op de Schotse kroonjuwelen of wandel door het stadscentrum voor een beetje winkelen of een kopje thee. Als u geluk hebt, ziet -of hoort- u de Edinburgh Military Tattoo, het Art Festival of het International Book Festival.
Als u een beetje geluk wilt op het smaragden eiland, kunt u stoppen bij de havens in Cork en Ringaskiddy in de Republiek Ierland, of in Belfast, in Noord-Ierland, waar u de zeshoekige basaltzuilformaties kunt bezoeken die bekend staan als de Giant's Causeway, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. U kunt ook gaan wandelen in het prachtige Glenariff Forest Park, met zijn adembenemende watervallen. 

Cruises in het Verenigd Koninkrijk

Cruise from Southampton, United Kingdom | MSC Cruises

Noorwegen Cruises

Wist u dat de Vikingen zich vroeger in schepen verplaatsten om van de ene fjord naar de andere te reizen? U kunt hetzelfde doen met een MSC Noorse fjorden cruise die u naar enkele van de mooiste locaties op aarde brengt.
Ontdek twee UNESCO-werelderfgoederen: de Geirangerfjord (Hellesylt) en de Nærøyfjord (Flaam), een adembenemend landschap dat u alleen in Noorwegen kunt zien. Stap dus op een MSC fjordencruise en geniet van deze natuurwonderen, of het nu gaat om een reis met vrienden, een gezinsvakantie of een uitje met z'n tweeën. U kunt fjorden als de Geirangerfjord en de Naerøyfjord bezoeken en getuige zijn van de natuurlijke schoonheid van deze formaties.
Een ander voorbeeld van ongelooflijke natuurlijke formatie waarvan u kunt genieten in Noorwegen is de indrukwekkende Briksdalgletsjer, nabij de havenstad Olden. Daar kunt u de schilderachtige huizen bezoeken, of een wandeling maken naar het Nationaal Park Jostedalsbreen.
Meer locaties die u kunt bezoeken tijdens een MSC Noorwegen cruise zijn onder andere Maloy, Stavanger of Adalsnes in het zuidelijke gebied; en Tromso, Alta of Hammerfest in het uiterste noorden. Vind de perfecte Noorse cruise voor uw vakantie met MSC Cruises deze zomer! 

Noorwegen Cruises

Flaam, Norway | MSC Cruises

Baltische cruises

Bent u nieuwsgierig naar de Baltische Zee en haar wonderen? Ontdek ze met een MSC Baltische cruise deze 2024 en breng de zomer door met het verkennen van Zweden, Finland, Duitsland, Estland, Letland, Litouwen en nog veel meer.
Ontdek Tallin, de hoofdstad van Estland, wandel door de geplaveide straatjes en verken de middeleeuwse muren, gotische kerken en pleinen. U kunt ook een MSC cruise excursie boeken om het Toompea kasteel en de Alexander Nevsky kathedraal te bezoeken, twee van de meest indrukwekkende gebouwen in de stad. 

Baltische cruises

Cruise to Tallinn, Estonia | MSC Cruises

 

havens