Edinburgh Cruises via South Queensferry

edinburgh castle, Edinburgh Castle, Castle,

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar South Queensferry

De Schotse havenstad South Queensferry ligt ten westen van Edinburgh en kijkt uit over de dramatische Noordzee. Deze bestemming in Noord-Europa heeft een sprookjesachtig oud centrum met een 17e en 18e-eeuwse High Street. Ga verder naar de naburige Schotse hoofdstad Edinburgh met zijn overvloed aan historische wonderen.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Kasteel van Edinburgh

• Edinburgh sightseeingtour

• Edinburgh en het "levenswater"

Majestic Edinburgh Castle domineert de skyline van de stad vanaf de hoogten van Castle Rock. Een MSC Excursie laat u kennismaken met een van de oudste versterkte locaties in Europa, waar u meer te weten komt over de geschiedenis als koninklijke residentie, een gevangenis en een militair bolwerk. Bewonder de Honours of Scotland, de sprankelende Schotse kroonjuwelen, voordat u even pauzeert in de St. Margaret's Chapel. Geniet vervolgens van een adembenemend uitzicht over de stad en de drukke straten beneden.

Deze tour neemt u mee naar Edinburgh, de prachtige hoofdstad van Schotland, dramatisch gelegen bovenop een reeks uitgedoofde vulkanen en rotsachtige rotsen. De tour geeft u voldoende vrije tijd om het stadscentrum in uw eigen tempo te verkennen. U begint met een fascinerende stadstour met de bus, inclusief de meeste historische monumenten en bezienswaardigheden van Edinburgh in zowel de middeleeuwse oude stad als de 18e-eeuwse nieuwe stad. Ook op de route staan Holyrood Palace, de residentie van koningin Elizabeth II in Edinburgh en het uitgestrekte, nogal wilde Royal Park, waar u omhoog klimt naar Arthur's Seat voor een prachtig uitzicht over de stad. Houd uw camera bij de hand om alle fantastische bezienswaardigheden die Edinburgh te bieden heeft vast te leggen.

Edinburgh, de prachtige hoofdstad van Schotland, ligt dramatisch bovenop een reeks uitgedoofde vulkanen en rotsachtige rotsen. Deze tour begint met een korte sightseeingtour per bus en doorgaand naar de spannende Scotch Whisky Experience. Maak een wervelende, borrelende rit door een replica-distilleerderij terwijl u deel gaat uitmaken van het whisky-maakproces. In elke fase van het proces wordt informatie verstrekt en krijgt u de kans om het soort aroma's en smaken te ontdekken die uw smaakpapillen aanspreken. Het bezoek eindigt met een dram-proeverij en de kans om 's werelds grootste 3.500-sterke collectie whiskyflessen te zien. Daarna volgt een rit over de historische Royal Mile van Edinburgh, waarna de tour verder gaat naar de Georgische nieuwe stad met zijn elegante herenhuizen en privéparken voordat hij terugkeert naar het schip in South Queensferry.

Cruises van / naar South Queensferry (Edinburgh) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES