MSC UpGrade | MSC Cruises

TIL UW CRUISE NAAR EEN HOGER NIVEAU

Bied voor een kajuitupgrade met een paar klikken!

Ons MSC UPGRADE PROGRAMMA verbetert uw cruise in een paar eenvoudige stappen. Stelt u zich eens voor dat u een upgrade krijgt van een kajuit met zeezicht naar onze meest elegante Suites,
Met ons kajuit upgrade programma kunt u in een paar eenvoudige klikken het meest adembenemende uitzicht aan boord krijgen.

 

Laat ons u uitleggen hoe u dit kunt doen: doe een bod op de beschikbare kajuiten en maak kans op de kajuit van uw dromen!

 

Controleer of u in aanmerking komt voor een kajuit upgrade door het formulier in te vullen en maak uw reis aan boord nog mooier!

Hoe werkt het msc Upgrade PROGRAMMA?

1. CONTROLEER OF U IN AANMERKING KOMT VOOR EEN KAJUITUPGRADE

Als u al een reserveringsnummer hebt en voor uw cruise heeft betaald, nemen we per e-mail contact met u op om een kajuitupgrade voor te stellen.

Als u onze e-mail niet heeft ontvangen, kunt u nog steeds controleren of u in aanmerking komt voor een aanbieding met het geschiktheidsformulier en een bod uitbrengen om uw kajuit naar een hogere categorie te upgraden.

Als u uw reis via een reisbureau hebt geboekt, kan uw reisagent u begeleiden bij het upgradeproces.

NAAR HET FORMULIER

1. CONTROLEER OF U IN AANMERKING KOMT VOOR EEN KAJUITUPGRADE

cabina_2

2. BEKIJK DE BESCHIKBARE UPGRADES EN DOE UW BOD

 Als u in aanmerking komt, kunt u de beste kajuiten ontdekken die beschikbaar zijn voor een upgrade en het bedrag invoeren dat u bereid bent te betalen. Elk bod is per persoon en wordt automatisch verdubbeld voor de tweede gast in uw kajuit. De 3e en 4e gast krijgen de categorie upgrade gratis. Bieden op meerdere kajuiten verhoogt uw kans op een upgrade, maar er wordt slechts één upgrade in rekening gebracht.

Vergeet niet om ons een geldige creditcard te verstrekken, ook al worden er in deze fase geen kosten in rekening gebracht

2. BEKIJK DE BESCHIKBARE UPGRADES EN DOE UW BOD

cabina_1

3. HOU UW E-MAILS IN DE GATEN EN GENIET VAN UW CRUISE

We houden u via e-mail op de hoogte van het resultaat van uw bod, dus houd het in de gaten!

Als uw bod wordt geaccepteerd, wordt het overeenkomstige bedrag automatisch van uw creditcard afgeschreven. Anders behoud u de kajuit die u oorspronkelijk hebt geboekt zonder een extra bedrag te betalen.

3. HOU UW E-MAILS IN DE GATEN EN GENIET VAN UW CRUISE

emails

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel moet ik bieden via MSC UpGrade als mijn reservering meer dan twee gasten bevat?

Als uw reservering meerdere gasten bevat, wordt het bod per gast gedaan, maar alleen voor de eerste en tweede gast van de reservering. Dus als u oorspronkelijk een kajuit voor drie personen hebt geboekt en € 100 biedt voor een MSC UpGrade kajuitupgrade. De eerste twee gasten in de reservering betalen elk € 100 voor de upgrade en de derde gast krijgt de upgrade zonder extra kosten als de upgrade wordt geaccepteerd.

Hoe word ik gefactureerd voor MSC UpGrade als ik alleen reis?

De kosten worden berekend op basis van dubbele bezetting. Als u bijvoorbeeld oorspronkelijk een eenpersoonskajuit hebt geboekt en € 100 hebt geboden voor een MSC UpGrade kajuitupgrade, wordt er € 200 in rekening gebracht als de upgrade wordt geaccepteerd.

Hoe werkt het MSC UpGrade-aanbod als ik deel uitmaak van een groep of met een andere reservering reis?

Elk aanbod wordt individueel bekeken. MSC Cruises kan niet garanderen dat alle reserveringen die samen reizen worden geüpgraded. In het geval dat alle reserveringen worden geüpgraded, kan MSC niet garanderen dat alle geüpgradede kajuiten dicht bij elkaar liggen.

Als ik met een andere kajuit reis, kan ik dan slechts één keer bieden via MSC UpGrade en, indien aanvaard, de tweede reservering annuleren en de gasten naar de geüpgradede kajuit verplaatsen?

Nee, als u met een andere kajuit reist, moet u twee aparte biedingen indienen die onafhankelijk van elkaar worden beoordeeld. MSC kan niet garanderen dat beide reserveringen worden geüpgraded. In het geval dat een van de reserveringen wordt geüpgraded, kunt u de andere gasten niet verplaatsen naar de geüpgradede kajuit. Voor alle reserveringen die binnen de annuleringsperiode worden geannuleerd, gelden de standaard annuleringskosten van MSC zoals beschreven in de boekingsvoorwaarden.

Kan ik de MSC UpGrade-aanbieding wijzigen of annuleren nadat deze is ingediend?

U kunt het bod wijzigen of annuleren tot 48 uur voor het sluiten van het biedingsvenster, zolang het bod nog niet door MSC is geaccepteerd of het bedrag nog niet van uw creditcard is afgeschreven.

Kan ik het MSC UpGrade aanbod annuleren nadat het is geaccepteerd?

Nee, zodra uw bod is geaccepteerd, wordt het bedrag direct van uw creditcard afgeschreven en is het betaalde upgradebedrag definitief en wordt het niet gerestitueerd.

Wat gebeurt er met de promoties die ik al heb als ik word geüpgraded via MSC UpGrade?

U behoudt de promoties die u al hebt op basis van de kajuitcategorie die u in eerste instantie hebt geboekt. Er worden echter geen extra promoties aan uw reservering toegevoegd.

Wat gebeurt er met mijn kajuitervaring als ik een MSC UpGrade win?

Als u op dit moment in een kajuit met "Bella" of "Fantastica" ervaring zit en een bod indient voor een upgrade naar een hogere categorie, kan MSC niet garanderen dat u wordt toegewezen aan een kajuit met dezelfde ervaring. Toch zal de geüpgradede kajuit de oorspronkelijk geboekte ervaring "Bella" of "Fantastica" behouden.

Als ik een upgrade naar een Aurea of MSC Yacht Club kajuit win, krijg ik dan alle bijbehorende voordelen?

Ja, als een gast een upgrade naar een Aurea Experience of MSC Yacht Club kajuit wint, wordt de oorspronkelijk geboekte Bella of Fantastica ervaring gewijzigd in de nieuwe Aurea of MSC Yacht Club kajuit Experience. We garanderen alle gerelateerde voordelen die zijn gekoppeld aan de geüpgradede ervaring.

Kan ik de locatie of specifieke kenmerken van de kajuit kiezen?

Nee, de locatie en de kenmerken van de kajuit zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. MSC kan geen specifiek kajuitnummer garanderen binnen de geüpgradede categorie.

Wanneer weet ik of mijn MSC UpGrade bod is geaccepteerd?

Het bod kan op elk moment worden geaccepteerd vanaf het moment dat het wordt ingediend tot het vertrek van de reis. U ontvangt een e-mail als uw aanbod is geaccepteerd.

Waarom heb ik of iemand met wie ik reis geen uitnodiging ontvangen om te bieden op een MSC UpGrade?

Om een e-mailuitnodiging te ontvangen om te bieden op een kajuitupgrade, moet u geabonneerd zijn op marketingmails van MSC. Het MSC UpGrade programma is afhankelijk van beschikbaarheid en is mogelijk niet beschikbaar voor alle reizen of in alle kajuitcategorieën. Als u zeker wilt zijn van een bepaalde kajuitcategorie, moet u de gewenste kajuitcategorie reserveren op het moment van boeken.

Algemene voorwaarden

MSC Upgrade Programma

Lees hier de algemene voorwaarden.