Cruise Bestemmingen

Ontdek de beste cruisebestemmingen, met een grote verscheidenheid aan routes die in kaart zijn gebracht om de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van 's werelds meest intrigerende culturen te onthullen.

Ervaar de schoonheid van de Middellandse Zee (oostelijke en westelijke Middellandse Zee) of cruise naar de Canarische Eilanden en Madeira.
Verken Zuid-Amerika, de magie van de Emiraten en Noord-Amerika, de mysteries van de Noord- Europa en Groenland, het exotische Caribisch gebied en het privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve, onze cruises naar AziëZuid-Afrika en onze exclusieve bestemming.

Met vele spannende en op maat gemaakte excursies om van te genieten, is er geen einde aan de mogelijkheden om nieuwsgierig en avontuurlijk te zijn met MSC Cruises.
Bekijk onze selectie van 2024 & 2025 cruisebestemmingen hieronder - en kom meer te weten over waar we u naartoe brengen op uw volgende onvergetelijke reis.

 

 

MSC World Cruise

Wie heeft er niet van gedroomd om minstens één keer rond de wereld te reizen? Met MSC World Cruises kunt u deze droom waarmaken! Kies uit twee cruises rond de wereld in 2025 en 2026 en til uw avontuurlijke geest naar nieuwe hoogtepunten. Ontdek de schoonheid van de wereld met MSC World Cruises!