Last Minute Cruises

Boek nu uw Last Minute cruise met dranken inbegrepen en pak alvast uw koffers in!

Bent u op zoek naar 
een perfecte last minute vakantie? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen van de wereld. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen. Om te zorgen dat u volledig kunt genieten van uw welverdiende vakantie heeft MSC Cruises de beste aanbiedingen voor u beschikbaar gesteld!   

Waar u wens ook naar uit gaat, MSC Cruises heeft het allemaal! 
Maak uw keuze door uw gewenste afvaart te selecteren. Klik vervolgens op de pijltjes onder  de sectie: "Selecteer uw aanbieding" en selecteer uw gewenste aanbieding.

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa en €29 voor cruises in het Caribisch gebied, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.

Voorwaarden

*Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 29 maart 2022 t/m 31 mei 2022.

 

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.