Hulp nodig?
Bel mij

Last Minute Cruises

Boek nu uw Last Minute cruise (combineerbaar met een drankenpakket) en pak alvast uw koffers in!

Bent u op zoek naar 
een perfecte last minute vakantie? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen van de wereld. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen. Om te zorgen dat u volledig kunt genieten van uw welverdiende vakantie heeft MSC Cruises de beste aanbiedingen voor u beschikbaar gesteld!   

Kies voor een Fly & Cruise-pakket voor een complete cruise + vliegvakantie.
Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?
- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;
- Bagagerecovery service**;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

 

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

 

 

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer.