Last-minute Cruise Deals

Het is nooit te laat voor een geweldige deal!

Wanneer de drang om te reizen onverwacht toeslaat, is MSC Cruises er om u een ongeëvenaarde keuze aan last-minute cruiseaanbiedingen te bieden! U droomt er al jaren van om die stad te bezoeken die bovenaan uw verlanglijstje staat of u zegt al maanden tegen uzelf dat u een ontspannend uitje verdient, maar toch aarzelt u? Dat hoeft niet langer! Met onze geweldige last-minute cruiseaanbiedingen zijn er geen excuses meer die u nog tegenhouden.


De last minute aanbiedingen zijn echt onweerstaanbaar en zijn misschien niet voor lang meer beschikbaar, dus we raden u aan om zo snel mogelijk te boeken om zeker te zijn van een cruise tegen de beste prijs. Van de laatste beschikbare kajuiten op onze vaarroutes tot de kajuiten die speciaal gereserveerd zijn voor last-minute reizigers, er is altijd iets op maat voor u!

 

Een last minute cruise betekent ook een stressvrije reis plannen. Vertrek in alle comfort vanuit de dichtstbijzijnde haven en vaar naar ongelofelijke bestemmingen.

Boek uw last minute cruise

Laatste oproep voor uw droomcruise

Last-minute cruises betekenen onmiddellijke voldoening: binnen enkele uren na uw boeking kunt u uw koffers pakken en u klaarmaken voor vertrek! Kies uw cruise en misschien zet u later dit weekend of volgende week al koers, gereed om herinneringen voor het leven te creëren.
Dit is uw kans, laat hem niet aan uw neus voorbijgaan door u af te vragen "wat als?": ontdek de komende dagen de aankomende vaarroutes en zet koers naar uw last minute vakantie!
Die reiskriebel roept, verzet u niet en boek vandaag nog uw last-minute cruise!

Waar brengt een last-minute cruise u naartoe?

Zin om op een last-minute vakantie te vertrekken, maar niet zeker naar welke bestemmingen? Laat MSC Cruises u inspireren met een verbazingwekkende reeks bestemmingen. Of u nu wordt aangetrokken door de historische steden van de Middellandse Zee of de onweerstaanbare wilde natuur van Noord-Europa er is een cruise aanbieding die binnenkort vertrekt met bestemmingen die perfect aansluiten bij uw reiswensen!

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

 

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.