ONZE TARIEVEN

Vroegboektarief

Hoe eerder u boekt, hoe meer u bespaart! Het Vroegboektarief beloont gasten die hun vakantie vroeg boeken, wat aanzienlijke besparingen oplevert en zo een ruime keuze hebben uit huttypes en afvaarten. De prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en gelden voor een beperkt aantal hutten.

Vroegboektarief

Our Fares, Early Booking | MSC Cruises

Fly & Cruise

Onze Fly & Cruise tarieven combineren uw cruise en vluchten in één voordelig pakket inclusief transfers en ruimbagage. Zodat u zich kunt ontspannen en ons de details laat verzorgen. Daarnaast krijgt u alle hulp die u nodig heeft. Als uw vlucht vertraagd is, bieden wij volledige assistentie om ervoor te zorgen dat u aan boord kunt gaan in de eerstvolgende beschikbare haven.

Fly & Cruise

Our Fares, Fly and Cruise | MSC Cruises

Beste prijs van de dag

Als u niet snel genoeg bent om het Vroegboektarief te boeken dan kunt u nog steeds een geweldige deal krijgen dankzij dit gloednieuwe dynamische tarief, 'Beste prijs van de dag'. Dit tarief garandeert u de best beschikbare prijs op het moment dat u uw cruise boekt. Het wordt niet in de brochure gepubliceerd en kan in de loop van de tijd wijzigen. Controleer dus online of neem contact op met uw reisagent of MSC Cruises om te zien wat op dat moment het beste tarief is.

Beste prijs van de dag

Best price today | MSC Crociere

Young & Young

Als u en uw vriend(in) of partner (die dezelfde hut delen) beide tussen de 18 en 29 jaar oud zijn, komt u in aanmerking voor een speciale korting per hut over het normale tarief: 10% (Binnenhut, Buitenhut met gedeeltelijk zicht en Hut Zeezicht), 15% (Balkonhut, suite en MSC Yacht Club Suites).
 
Dit is slechts een van de redenen waarom zoveel jongeren voor MSC Cruises kiezen.

 

Deze speciale aanbiedingen gelden voor Early Booking, Brochure Tarieven, Best Price of The Day en, tenzij anders vermeld, promotietarieven. Deze aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en herbevestiging op het moment van de boeking. Deze aanbiedingen kunnen niet worden toegepast op familiehutten (ongeacht de categorie), Voyagers Exclusives en MSC World Cruise.

Vraag ons Contact Center of uw reisagent hoe u dit soort promotie kunt toepassen.

Young & Young

fares_young and young

All in One

1 Volwassene + Max. 3 Kinderen jonger dan 18 jaar

Samen reizen is een goed idee: de volwassene betaalt de regulier gepubliceerde tarieven van de brochure, terwijl het eerste kind onder de 18 jaar slechts 60% van het volwassentarief betaalt plus eventuele havengelden.

Deze speciale aanbiedingen gelden voor Early Booking, Brochure Tarieven, Best Price of The Day en, tenzij anders vermeld, promotietarieven. Deze aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en herbevestiging op het moment van de boeking. Deze aanbiedingen kunnen niet worden toegepast op familiehutten (ongeacht de categorie), Voyagers Exclusives en MSC World Cruise.

Vraag ons Contact Center of uw reisagent hoe u dit soort promotie kunt toepassen.

All in One

fares_all in one

Single Fares

Boek nu uw single cruise, reis alleen en geniet van het maximale plezier aan boord van een MSC Cruise!

Neem contact op met ons Contact Center of uw reisagent voor de exacte toeslag.

Single Fares

fares_single fares

Senior Club

Deelt u een kajuit met een partner of vriend en bent u beiden ouder dan 65 jaar? Dankzij dit geweldige aanbod komt u in aanmerking voor de volgende speciale korting per cabine ten opzichte van het reguliere tarief:

 

5% (Inside, Outside with Partial View & Ocean View)
10% (Balcony, Suite & MSC Yacht Club Suites).

 

Wie een Ocean View of Balcony boekt, krijgt bovendien een fantastisch welkomstpakket dat bestaat uit:
 
• Een fles Moët & Chandon champagne
• Chocolade aardbeien
• Twee souvenirfluiten
• Een uitnodiging van de kapitein voor een exclusieve cocktail
 

Vraag ons Contact Center of uw reisagent hoe u dit soort promotie kunt toepassen.

Senior Club

fares_senior club

Zorgpersoneel

Speciale aanbieding tot wel 10% korting op het cruisetarief voor alle zorgpersoneel en hun gezinnen.
Boek uw cruise en krijg een permanente "Thank You"-korting.

Ontdek meer

Zorgpersoneel

Health workers promotion | MSC Cruises

Tarieven Ceremonies

Van uw huwelijksreis tot uw huwelijksverjaardag en ook daarna is het huwelijksleven een van de mooiste reizen die er zijn.

 

Uw liefde verdient de meest speciale viering, een uitzonderlijke reis versterkt door een van onze zorgvuldig ontworpen pakketten. Met speciale aanbiedingen en vele romantische accenten zorgen wij ervoor dat uw vakantie vol onvergetelijke momenten zal zijn. Onze ceremonie tarieven zijn inclusief huwelijksreizen, debutante ceremonies, jubilea en symbolische bruiloften

Tarieven Ceremonies

Our Fares, Ceremony | MSC Cruises
Wat is de Hotel Service Charge?
Klik hier om meer te weten te komen over de Hotel Service Charge