ONZE TARIEVEN

Vroegboektarief

Hoe eerder u boekt, hoe meer u bespaart! Het Vroegboektarief beloont gasten die hun vakantie vroeg boeken, wat aanzienlijke besparingen oplevert en zo een ruime keuze hebben uit huttypes en afvaarten. De prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en gelden voor een beperkt aantal hutten.

Vroegboektarief

Our Fares, Early Booking | MSC Cruises

Fly & Cruise

Onze Fly & Cruise tarieven combineren uw cruise en vluchten in één voordelig pakket inclusief transfers en ruimbagage. Zodat u zich kunt ontspannen en ons de details laat verzorgen. Daarnaast krijgt u alle hulp die u nodig heeft. Als uw vlucht vertraagd is, bieden wij volledige assistentie om ervoor te zorgen dat u aan boord kunt gaan in de eerstvolgende beschikbare haven.

Fly & Cruise

Our Fares, Fly and Cruise | MSC Cruises

Beste prijs van de dag

Als u niet snel genoeg bent om het Vroegboektarief te boeken dan kunt u nog steeds een geweldige deal krijgen dankzij dit gloednieuwe dynamische tarief, 'Beste prijs van de dag'. Dit tarief garandeert u de best beschikbare prijs op het moment dat u uw cruise boekt. Het wordt niet in de brochure gepubliceerd en kan in de loop van de tijd wijzigen. Controleer dus online of neem contact op met uw reisagent of MSC Cruises om te zien wat op dat moment het beste tarief is.

Beste prijs van de dag

Best price today | MSC Crociere

Cruisen met kinderen

Kinderen onder de 18 jaar die in dezelfde hut als hun ouders verblijven, reizen mee tegen aantrekkelijke kindertarieven als 3e of 4e persoon in de hut. Neem voor meer informatie contact op met uw reisagent of met MSC Cruises.

Cruisen met kinderen

Our Fares, Children | MSC Cruises

Young & Young

Als u en uw vriend(in) of partner (die dezelfde hut delen) beide tussen de 18 en 29 jaar oud zijn, komt u in aanmerking voor een speciale korting per hut over het normale tarief: 10% (Binnenhut, Buitenhut met gedeeltelijk zicht en Hut Zeezicht), 15% (Balkonhut, suite en MSC Yacht Club Suites).

 

Dit is slechts een van de redenen waarom zoveel jongeren voor MSC Cruises kiezen.

Young & Young

All in One

1 VOLWASSENE + MAXIMAAL 3 KINDEREN JONGER DAN 18 JAAR

Samen reizen in één hut is een goed idee.  De ouder betaalt het normale tarief, terwijl het eerste kind onder de 18 slechts 60% van het volwassenentarief betaalt en de overige kinderen betalen, aantrekkelijke kinderprijzen. Als u vluchten boekt, dienen alle gezinsleden voor de bijgeboekte vluchten te betalen.

All in One

Tandem

We bieden familie-accommodatie aan voor twee hutten die, indien beschikbaar, naast elkaar gelegen hutten zijn met een tussendeur*, zodat u kunt genieten van elkaars gezelschap ... en van uw privacy!

 

SPECIAAL FAMILIETARIEF: Kinderen die in de tweede hut verblijven, betalen slechts 60% van het volwassenentarief**. Als u vluchten boekt, dienen alle gezinsleden voor de bijgeboekte vluchten te betalen.

 

* Hutten met tussendeur zijn beschikbaar op alle MSC Cruises-schepen. 

** Deze aanbieding is niet beschikbaar op cruises in Zuid-Amerika en kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen van het loyaliteitsprogramma. Deze actie kan op aanvraag gecombineerd worden met andere aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Per afvaart worden hiervoor een beperkt aantal hutten beschikbaar voor gesteld.  Deze promotietarieven kunnen worden toegepast op de normale vermelde tarieven en zijn niet geldig op familiehutten, Aurea Experience of MSC Yacht Club Suites (behalve MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Seaside en MSC Seaview Yacht Club Binnen Suite). De tweede hut is beperkt tot dubbele bezetting.

Tandem

Senior Club

Deelt u een hut met een partner of vriend(in) en bent u beiden ouder dan 65 jaar? Dan komt u indien beschikbaar in aanmerking voor een speciale korting per hut in vergelijking tot het normale tarief: 5% (Binnenhut, Buitenhut met gedeeltelijk zicht en Hut Zeezicht), 10% (Balkonhut, Suite en MSC Yacht Club Suites).

 

Indien u een Hut Zeezicht of Balkonhut boekt ontvangt u ook nog een fantastisch welkomstpakket bestaande uit:

• Een fles Moët & Chandon-champagne

• Chocolade aardbeien

• Twee champagneglazen als cadeau

• Een uitnodiging van de kapitein voor een exclusieve cocktail

Senior Club

Single tarieven

Als u alleen vaart, kunt u genieten van de luxe van een hele hut voor uzelf. Een toeslag van een minimum van 50%, op basis van beschikbaarheid, wordt toegepast op uw cruisetarief.

Single tarieven

Ceremonietarieven

Van uw huwelijksreis tot uw trouwdag en daarna, het huwelijksleven is een van de mooiste reizen van allemaal. Maak gebruik van onze zorgvuldig samengestelde pakketten en creëer voor u en uw partner een uitzonderlijke reis. Met speciale aanbiedingen en tal van romantische details zorgen wij ervoor dat u samen onvergetelijke momenten beleeft. Onze Ceremonietarieven omvatten huwelijksreizen, jubilea en symbolische bruiloften.

Ceremonietarieven

Our Fares, Ceremony | MSC Cruises

Zorgpersoneel

Speciale aanbieding tot wel 10% korting op het cruisetarief voor alle zorgpersoneel en hun gezinnen.
Boek uw cruise en krijg een permanente "Thank You"-korting.

Ontdek meer

Zorgpersoneel

Health workers promotion | MSC Cruises
Wat is de Hotel Service Charge?
Klik hier om meer te weten te komen over de Hotel Service Charge