CRUISE AANBIEDINGEN VOOR JONGVOLWASSENEN: TOT 15% KORTING

Boek nu online met ons speciale Young & Young-tarief en bespaar tot 15% op alle cruises*.

Of jullie dag nu 's avonds of 's ochtends begint, met een MSC cruise kunnen jij en je vrienden beginnen aan een cruisevakantie vol puur plezier en ontdekkingen.

Laat je elke avond betoveren door het ritme van de feesten en disco's aan boord. Nip aan een cocktail in een van onze vele bars, geniet van spectaculaire shows, proef heerlijke gerechten op ieder gewenst moment of beproef je geluk in het casino. Als je overdag nieuwe energie wilt opdoen, kun je relaxen en van de zon genieten in onze zwembaden, je uitleven in de waterparken en deelnemen aan onze sportactiviteiten

En als je staat te popelen om levendige bestemmingen en idyllische stranden te verkennen, zoals Ibiza, Mykonos, Miami en MSC Ocean Cay, ons exclusieve privé-eiland op de Bahama's, je avontuur gaat verder aan land. 


Boek online door je bestemming en vertrekdatum te selecteren. De prijzen hieronder zijn al afgeprijsd.

*Om in aanmerking te komen voor de Young & Young korting moeten jij en je vrienden of partner (die dezelfde kajuit delen) tussen de 18 en 29 jaar oud zijn (geboortedatum wordt gevraagd tijdens het online boeken).

Algemene voorwaarden

*Prijzen zijn per persoon. De getoonde prijzen zijn al inclusief korting. De korting is 10% korting op kajuiten in de categorie Inside, Outside with Partial View & Ocean View en 15% korting op kajuiten in de categorie Balcony, Suite en MSC Yacht Club Suites. De korting is alleen voor gasten tussen 18 en 29 jaar die dezelfde kajuit delen.  Bij drie- en vierpersoons kajuiten wordt de korting alleen toegekend op de eerste twee gasten. De korting is gebaseerd op het reguliere tarief.  Niet geldig op familiekajuiten. Niet geldig op MSC World Cruise routes. De korting kan niet worden gecombineerd met MSC Voyages Selection routes. De korting is afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Lees voor meer informatie onze Algemene Boekingsvoorwaarden