Onze Cruiseschepen

Onze beste cruiseschepen ooit

Omdat we onze vloot blijven uitbreiden en verbeteren, kunnen onze gasten op elk MSC cruiseschip een enorme reeks unieke kenmerken ontdekken.
Onze cruiseschepen combineren klassieke elegantie met baanbrekende innovatie en bieden het beste op het gebied van comfort, dineren, innovatie, entertainment en beleving aan boord. Onze nieuwste, beste cruiseschepen verleggen ook de grenzen van duurzaam toerisme, met speciale technologieën die gericht zijn op het welzijn van het milieu en de bescherming van de zee.

Bekijk en kies vandaag nog een schip uit de MSC Cruises vloot en ontdek een spectaculaire manier om de zeeën te bevaren.

MSC FOR ME

MSC fo Me logo

MSC-technologie ten dienste van de kunst van gastvrijheid

MSC for Me is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze gasten, nu en in de toekomst, en verbetert elk aspect van de MSC vakantie-ervaring. Door middel van de meest innovatieve technologische oplossingen verbindt MSC for Me gasten, bemanning en schip met elkaar zodat uw tijd aan boord letterlijk in uw handen ligt.
Beschikbaar voor gasten die reizen op MSC EuribiaMSC Seascape, MSC World Europa, MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview. Het MSC for Me programma is ook beschikbaar op MSC Splendida en MSC Magnifica, maar met minder mogelijkheden.

Binnenkort beschikbaar op MSC World America.

Ontdek meer

MSC for ME

ECO SHIPS

Eco ship

Een milieuvriendelijk cruiserederij, met innovatieve energiebesparende en waterrecycling systemen geïnstalleerd op onze schepen.

Wij respecteren de oceanen van de wereld en terwijl we een toenemend aantal gasten over de hele wereld varen, streven we er voortdurend naar onze impact op het milieu te verminderen. Door het gebruik van moderne technologieën en milieuvriendelijke materialen, verminderen we effectief de milieu-impact van onze cruises. Van het gebruik van de beste kwaliteit brandstof die beschikbaar is in havens tot efficiencyverbeterende technologieën tot onze geavanceerde on-board recycling systemen, wij zijn ervan overtuigd dat leiderschap gepaard gaat met een grotere verantwoordelijkheid voor het milieu.


Daarom werken we continu aan het verminderen van onze impact aan boord en aan wal, en optimaliseren we cruisetrajecten om het brandstofverbruik te helpen verminderen.
De meest effectieve manier om brandstof te besparen tijdens het varen is door de waterweerstand te verlagen. MSC Cruises gebruikt een TBT-vrije aangroeiwerende verf op de rompen van al haar schepen om aangroei van de romp te voorkomen en de weerstand aanzienlijk te verminderen.


Ons reisplanning- en monitoringsysteem stelt ons in staat om route-analyse te implementeren en elk van onze schepen te volgen met een update-snelheid van één seconde en een nauwkeurigheid van minder dan vijf meter. Door technische gegevens zoals stroom en brandstofverbruik te monitoren, verminderen we effectief de CO2-uitstoot.


Elk MSC-cruiseschip is ontworpen en gebouwd met de beste beschikbare technologie en de gehele MSC-vloot beschikt over de nieuwste technologieën en apparatuur om het milieu in zee en in de lucht te beschermen


Elk schip in de MSC Cruises-vloot heeft een milieufunctionaris die verantwoordelijk is voor alle milieuaspecten aan boord. Alle activiteiten op het gebied van recycling en afvalbeheer worden nauwlettend gevolgd en bemanningsleden die zich bezighouden met recyclingprocedures en de behandeling, inzameling, sortering en beheer van afval, krijgen training om te werken in overeenstemming met onze procedures.


MSC Cruises is vooruitstrevend in de manier waarop het zijn schepen heeft gebouwd en gereed maakt voor toekomstige regels en voorschriften. Onze motoren zijn al gecertificeerd voor de toekomstige NOX-emissienormen en voldoen aan de nieuwste IMO-MARPOL bijlage VI-eis. Bovendien zijn sommige van onze schepen uitgerust met uitlaatreinigingssystemen om de SOx-uitstoot van de hoofdmotor te verminderen.


Ons geoptimaliseerde ballastwaterbeheersysteem voldoet ook aan de nieuwste IMO-richtlijnen gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu.


Eco ship

CERTIFICATEN