MSC for Me | MSC Cruises Play

MSC for Me App

MSC TECHNOLOGIE VOOR NOG MEER GASTVRIJHEID

Elke cruise staat voor een speciale tijd aan boord en MSC for Me helpt daar aan mee. Beschikbaar op alle smartschepen in onze vloot*, zodat elke gast aan boord op elk gewenst moment kan genieten van zijn of haar cruise. Met behulp van digitale technologie die de gasten, de bemanning en het schip letterlijk met elkaar verbindt, heeft u uw tijd aan boord in handen. Gasten zullen een meer naadloze, verbonden, zorgeloze vakantie ervaren, zonder extra kosten. De eenvoudig te gebruiken interactieve touchscreens op het schip, de In-Cabin Smart TV in de hut en de app zijn allemaal ontworpen om gasten te helpen beter te ontspannen en te genieten van hun vakantie met familie en vrienden.

 

 

 

 

 

 

  

 

DOWNLOAD VOORDAT U GAAT DE GRATIS MSC FOR ME-APP OM HET MEESTE UIT UW CRUISE TE HALEN

 

google-play   app-store


*Beschikbaar voor gasten die reizen op alle schepen behalve MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Orchestra en MSC Preziosa.
Het MSC for Me programma is ook beschikbaar op MSC Splendida, maar met minder mogelijkheden.
Binnenkort op MSC World America.

De functionaliteit van de MSC for Me-app kan per schip en per land verschillen.
 

MSC for me


BESPAAR WAARDEVOLLE TIJD

Elke cruise vertegenwoordigt een speciaal moment en de tijd aan boord is kostbaar. Met nieuwe functies in de MSC for Me-app hebben gasten toegang tot de informatie die ze nodig hebben, wanneer ze deze nodig hebben. Tijdwinst bij aankomst en vertrek en om u aan boord te oriënteren.


BESPAAR WAARDEVOLLE TIJD

MSC for Me, Zoe | MSC Cruises

MIS NIETS

Een kans missen om plezier te hebben ... Nooit! Maar met zoveel opwindende mogelijkheden aan boord is het moeilijk voor gasten om te beslissen wat ze gaan doen. MSC for me heeft extra functies die gasten helpen hun vakantie te plannen, waardoor ze de informatie krijgen die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.


  • Gasten kunnen hun cruise in realtime plannen, door dagelijkse door evenementen, activiteiten en hoogtepunten te scrollen
  • Gasten ontvangen meldingen over relevante promoties, aanbiedingen en evenementen
  • Ontdek The Starship club met Rob, de allereerste humanoïde, robotachtige barman op zee: een meeslepend en futuristische ervaring voor de hele familie - exclusief aan boord van de MSC Virtuosa
  • Gasten kunnen een creditcard toevoegen en de uitgaven aan boord bijhouden.

MIS NIETS

MSC for Me, Zoe | MSC Cruises

OP MAAT GEMAAKT

Nieuwe MSC for Me-functies personaliseren de cruise-ervaring van gasten nog meer, voor een vakantie die aan hun individuele behoeften voldoet, wanneer en waar ze willen.

 

  • MSC for Me Polsband* (vanaf 12 jaar) een draagbaar waterdicht apparaat, om te genieten van een schip zonder cruisekaart, aankopen doen, boekingsservices en dient als hutsleutel
  • Proef uw gepersonaliseerde cocktails, bereid door de allereerste humanoïde, robotachtige barman op zee - exclusief aan boord van de MSC Virtuosa
  • ZOE**, uw Bluetooth-luidspreker in de hut. Maak verbinding met uw mobiele apparaat en geniet tijdens de cruise van uw favoriete afspeellijst en nummers!

 

*Inbegrepen bij MSC Yacht Club-voordelen.
**Beschikbaar voor gasten die reizen op MSC Bellissima, MSC Grandiosa en MSC Virtuosa.

OP MAAT GEMAAKT

MSC for Me, Zoe | MSC Cruises

BLIJF MET ELKAAR IN CONTACT

Gemoedsrust is de kern van een prettige vakantie. Met berichtfuncties helpt MSC for Me gasten in contact te blijven met dierbaren. Zodat ze wat tijd voor zichzelf kunnen nemen.


  • MSC for Me Chat - bericht rechtstreeks via de app zonder internetpakket

BLIJF MET ELKAAR IN CONTACT

MSC for Me, Zoe | MSC Cruises