Entertainment

Geniet 24 uur per dag van leuke nieuwe ervaringen op een MSC Cruises-schip, van verrijkende binnen- en buitenactiviteiten gedurende de dag tot magisch avond entertainment. Met bioscopen, toernooien en wedstrijden, outdoor-activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin en magisch avond entertainment, zult u moeilijk kunnen kiezen tussen alle dingen die u kunt zien en ervaren. Mis de geheel nieuwe entertainmentervaring niet met onze Carousel Productions at Sea Shows en geniet van een buitengewone omhelzing van geluiden, lichten, artiesten en speciale effecten waardoor u zich onderdeel van de show zult voelen.

Aan boord van een MSC Cruise kunt u genieten van de glamour van een nacht in het casino of ervaar de spanning van de MSC Formula Racer, dompel uzelf onder in de 4D Cinema en speel op de bowlingbaan met uw familie en vrienden. Wij zorgen voor de magie, alles wat u hoeft te doen is kiezen!
Klik hieronder om alle opties te bekijken en het Fun Pass-pakket te ontdekken om te profiteren van onze online voordeeltarieven.


Bent u van plan om binnenkort met ons te gaan cruisen? Klik hier voor meer informatie over ons verrijkte gezondheids- en veiligheidsprotocol en onze nieuwe en nog veiligere beleving aan boord.