carousel_productions_at_sea_visual_logo

CAROUSEL PRODUCTIONS AT SEA

Geniet van een gloednieuw entertainment concept dat adembenemende acrobatiek, dans en live muziek mengt tot exclusieve originele producties, speciaal ontworpen voor de MSC Cruises schepen. Het biedt avant-garde artistieke en overweldigende voorstellingen gecombineerd met innovatieve technologie, in een verrassende mix van nieuwe expressies en experimenten. Deze buitengewone combinatie van geluid, licht, performers en speciale effecten zal u het gevoel geven dat u deel uitmaakt van de show.

De shows vinden momenteel plaats op MSC Bellissima, MSC GrandiosaMSC Virtuosa en MSC Meraviglia. De shows vinden zes avonden per week plaats, enkel in de Carousel Lounge, een intieme, hypermoderne zaal. En dat is nog niet alles: proef onze Signature cocktail met een pre-show gevolgd door deze unieke ervaring.

 

Boek uw Signature Cocktail en Carousel Productions at Sea shows
(Niet inbegrepen in de cruise prijs, beperkte plaatsen, een Signature Cocktail pakket boek hier).

 

Carousel Productions at Sea | MSC Cruises

VERBLUFFENDE NIEUWE SHOWS EXCLUSIEF
AAN BOORD VAN SCHEPEN UIT DE MERAVIGLIA-KLASSE

MSC Cruises' nieuwe productie merk, Carousel Productions at Sea, biedt zeven nieuwe, exclusieve shows met een combinatie van ontzagwekkende acrobatiek, dans en muziek, allemaal om een meervoudige zintuiglijke ervaring te creëren met licht, geluid en oogverblindende acrobatische prestaties. De shows zijn exclusief beschikbaar op de schepen van de MSC Meraviglia-klasse en worden opgevoerd in de Carousel Lounge, een glamoureuze en moderne locatie boordevol technologie die speciaal werd ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Carousel Productions at Sea. Deze speciaal gebouwde lounge heeft een oppervlakte van 1.000 m² en biedt plaats aan 400 gasten.
 

AJERDEZ

Dit muzikale rockspektakel is geïnspireerd op het schaakspel en gaat over een duel tussen twee koninginnen, die verliefd worden op dezelfde koning en met elkaar de strijd aangaan om zijn hart te winnen. Gedurende het verhaal komen de verschillende karakters van het schaakbord, van lopers tot ridders, tot leven, belichaamd door levensgrote standbeelden, die het uitvechten op het geluid van een tikkende schaakklok.

 

Beschikbaar op: MSC Virtuosa
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

AJERDEZ

Ajerdez, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

ARKYMEA

Het verhaal van een wetenschapper op zoek naar een verborgen wereld waar de wildste ideeën en de meest ambitieuze dromen werkelijkheid worden. Met behulp van een mysterieus apparaat doorbreekt de wetenschapper de dimensies om Arkymea te bereiken, een mysterieuze plek die wordt bevolkt door extravagante personages die altijd klaar staan om je te verrassen met acrobatische hoogstandjes en waar magie op verbazingwekkende wijze om je heen tot leven komt.

 

Beschikbaar op: MSC Virtuosa
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

ARKYMEA

Arkymea, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

STRINGS

Strings is een circusavontuur in de hoogste versnelling, waarin het verhaal wordt verteld van een eenzame speelgoedmaker en zijn mooie muze. De show heeft een prachtige live soundtrack, spectaculaire acrobatische toeren en betoverende circusartiesten.

 

Beschikbaar op: MSC Grandiosa
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

STRINGS

Strings, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

SWEET

Echt een traktatie voor de verbeelding, deze show neemt gasten van alle leeftijden mee naar een echt snoepland. Deze muzikale show is gevuld met klassieke deuntjes met een twist en belooft het hele gezin te vermaken door een sugar rush van enkele van de meest iconische liedjes.

 

Beschikbaar op: MSC Grandiosa en MSC Bellissima
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

SWEET

carousel_productions_at_sea_sweet

MYÜT

Volg een emotionele reis door magische werelden vol personages, acrobaten en dansers. Als het hoofdpersonage MYüT op zoek gaat naar hulp om zijn stem terug te krijgen, wordt hij meegenomen naar een levendige wereld vol kleuren en bloemen, die hem in een droomtoestand brengt. Hij evolueert door veranderende landschappen die elk andere emoties opwekken en zijn zintuigen beroeren.

 

Beschikbaar op: MSC Bellissima
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

MYÜT

Myut, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

HOUSE OF HOUDINI

Een feest van enkele van de meest fantasierijke en wonderbaarlijke illusies en magie van 's werelds grootste Harry Houdini. De show wordt gekenmerkt door eigentijdse muziek, uitgebreide kostuums, verbazingwekkende rekwisieten en een internationale cast van performers die zingen, dansen en tot leven komen in een van de meest technisch geavanceerde theaters ter wereld, de MSC Carousel Lounge.

 

Binnenkort beschikbaar op: MSC Meraviglia
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

 

HOUSE OF HOUDINI

Houdini, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

ROCK CIRCUS

Neem een enorm getalenteerd team van acrobaten, circus acts, zangers, dansers en muzikanten, gooi er de grootste rock soundtrack gemaakt en je hebt deze geweldige show ROCK CIRCUS. Het enige verschil is dat onze gitaarsolo's en knieschuivers in de lucht plaatsvinden terwijl ons getalenteerde team van performers door de grootste hits van AC/DC vliegen, draaien en springen, Guns & Roses en nog veel meer anthems van Rocks Royalty!

 

Binnenkort beschikbaar op: MSC Meraviglia
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

ROCK CIRCUS

Rock Show, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

belangrijke informatie

Aantal shows: 12 shows per cruise, elke dag een andere show
Capaciteit:
400 gasten per show
Tijdschema:
2 show per avond

 

 • Eerste show:  19u15 (deuren open om 18u45)
 • Tweede show: 21u15 (deuren open om 20u45)

 

Prijzen en voorwaarden:

 • Prijs prepaid €10 / $12, prijs aan boord €15 / $18 voor een ticket inclusief pre-show entertainment met een speciale cocktail (30 minuten voor het begin van de voorstelling) en de 40 minuten durende show.
 • Annuleringen zijn toegestaan 24 uur voor het geboekte evenement.
 • Drankpakketten worden niet geaccepteerd tijdens Carousel Productions at Sea shows. Het is niet toegestaan om drank mee te nemen in de Carousel Lounge.
 • De deuren van Carousel Productions at Sea sluiten 20 minuten na openingstijd. Geen toegang na aanvang van de show.

   

   

   
   
 • Carousel Productions at Sea | MSC Cruises