Excursies

De Zee was nog nooit zo Avontuurlijk

Zoek het buitengewone op en maak van uw cruisevakantie een onvergetelijk avontuur.
We bieden een ongelooflijke keuze aan excursies aan wal voor ieders smaak: of u nu van avontuur, natuur, cultuur of geschiedenis houdt, we hebben iets voor u en het hele gezin ontworpen.

Van cultuur en geschiedenis en onze adembenemende schilderachtige routes, tot onze actieve en avontuurlijke reizen en de ontdekking van natuurlijke wonderen, tot ontspanning van Sea & Sun, onze Something Special-ervaringen en onze toegankelijke rondleidingen, u kunt op elke gewenste manier genieten van de schatten van elke bestemming.

We hebben ook de Excursions Explorer Package en MSC Bike Adventours opgezet, die uniek zijn voor onze lijn en beschikbaar zijn op geselecteerde routes van MSC Cruises.

Boek uw MSC Cruise Excursie online en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven voorafgaand aan uw cruise.


Houd er bovendien rekening mee dat het excursieprogramma alleen een overzicht geeft van de tours die in elke haven kunnen worden geregeld en dat de definitieve tourbeschrijvingen en prijzen aan boord worden bevestigd. Walexcursieprogramma en -routes kunnen variëren afhankelijk van de lokale omstandigheden en/of onvoorziene gebeurtenissen met betrekking tot de timing op de dag van de tour en/of onderhevig aan wijzigingen op basis van lokale regelgeving of andere beperkingen, in de context van de COVID-19-situatie . Om de beschikbare excursies voor uw cruise te zien, logt u in door hier te klikken.