Excursies

De Zee was nog nooit zo Avontuurlijk

Kan een excursie een leven lang duren? Met ons ongelooflijk aanbod van excursies aan wal. Of u nu houdt van avontuur, natuur, cultuur of geschiedenis, u kunt levenslange herinneringen creëren voor uzelf en het hele gezin. Ontdek de rijke achtergronden van uw bestemmingen met een Cultuur & Geschiedenis excursie, ervaar adembenemende uitzichten op een Scenic Route, krijg een adrenaline stoot met een Active & Adventure tour, ontspan in de schoonheid van Natural Wonders, relax in een Sea & Sun's Relax, geniet van een Something Special ervaring.

 

We hebben ook het Excursions Explorer Pakket, MSC Bike Adventours en MSC PROTECTOURS - een reeks milieubewuste excursies - samengesteld die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd (beschikbaar op specifieke routes van MSC Cruises). 

 

Bekijk uw MSC Cruise Excursie online en profiteer van onze pre-boarding tarieven..  

 

Houd er bovendien rekening mee dat het excursieprogramma alleen een overzicht geeft van de tours die in elke haven kunnen worden geregeld en dat de definitieve tourbeschrijvingen en prijzen aan boord worden bevestigd. Walexcursieprogramma en -routes kunnen variëren afhankelijk van de lokale omstandigheden en/of onvoorziene gebeurtenissen met betrekking tot de timing op de dag van de tour en/of onderhevig aan wijzigingen op basis van lokale regelgeving of andere beperkingen. Om de beschikbare excursies voor uw cruise te zien, logt u in door hier te klikken.