Excursies

De zee was nog nooit zo avontuurlijk

Zoek het buitengewone op en maak van uw cruisevakantie een onvergetelijk avontuur.
We bieden een ongelooflijke keuze aan excursies aan wal voor ieders smaak: of u nu van avontuur, natuur, cultuur of geschiedenis houdt, we hebben iets voor u en het hele gezin ontworpen.

Van cultuur en geschiedenis en onze adembenemende schilderachtige routes, tot onze actieve en avontuurlijke reizen en de ontdekking van natuurlijke wonderen, tot ontspanning van Sea & Sun, onze Something Special-ervaringen en onze toegankelijke rondleidingen, u kunt op elke gewenste manier genieten van de schatten van elke bestemming.

We hebben ook de MSC Family Explorer Club, Excursions Explorer Package en MSC Bike Adventours opgezet, die uniek zijn voor onze lijn en beschikbaar zijn op geselecteerde routes van MSC Cruises.

Boek uw MSC Cruise Excursie online en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven voorafgaand aan uw cruise.

 

Bent u van plan om binnenkort met ons te gaan cruisen? Klik hier voor meer informatie over ons verrijkte gezondheids- en veiligheidsprotocol en onze nieuwe en nog veiligere beleving aan boord.

 

GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSMAATREGELEN VOOR CRUISES IN DE KOMENDE MAANDEN

 

Houd er rekening mee dat als u tijdens uw cruise aan wal wilt gaan, u dit alleen kunt doen door deel te nemen aan een van onze MSC Shore Excursions om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen aan de wal te garanderen als aan boord. Voor cruises in de komende maanden bieden we een grote verscheidenheid aan excursies aan wal. Sommige zijn alleen beschikbaar voor gasten die in het bezit zijn van het EU Digital Covid-certificaat/groene pas of, van reizigers uit extra Schengenlanden met eenequivalente COVID-certificaat, terwijl andere excursies openstaan voor degenen die niet in het bezit zijn van een certificaat, wat in beide gevallen de hoogste gezondheids- en veiligheidsnormen garandeert. We nodigen u uit om de titels en beschrijvingen van de excursies aandachtig te lezen en de meest geschikte excursies te selecteren op basis van uw huidige toestand. Klik hier voor meer informatie.

Houd er bovendien rekening mee dat het excursieprogramma alleen een overzicht geeft van de tours die in elke haven kunnen worden geregeld en dat de definitieve tourbeschrijvingen en prijzen aan boord worden bevestigd. Walexcursieprogramma en -routes kunnen variëren afhankelijk van de lokale omstandigheden en/of onvoorziene gebeurtenissen met betrekking tot de timing op de dag van de tour en/of onderhevig aan wijzigingen op basis van lokale regelgeving of andere beperkingen, in de context van de COVID-19-situatie . Om de beschikbare excursies voor uw cruise te zien, logt u in door hier te klikken.

Klik hier voor meer informatie over ons Gezondheids- en Veiligheidsprotocol.