ACHTER DE SCHERMEN

Kom kijken hoe wij het doen! Ga "achter de schermen" en ervaar wat er komt kijken bij het leveren van een perfecte cruisevakantie.
Behind the scenes, Bridge area | MSC Cruises
Behind the Scenes, Bridge | MSC Cruises
Behind the scenes, Bridge Officer | MSC Cruises

Verken verschillende "off-limit" gebieden van het schip

Bent u klaar voor de ultieme ervaring achter de schermen van ons prachtige cruiseschip? Deze exclusieve excursie is beperkt tot kleine groepen van 20 personen, zodat u een echt persoonlijke en meeslepende ervaring beleeft.

 

Ga met ons mee op een reis door de verborgen hoeken van ons schip, waar slechts een selecte groep eerder is geweest. Je krijgt de kans om de binnenkant van het schip te zien, van de commandobrug, de motor controleruimte tot de galerij en verder.

Behind the Scenes, Engine | MSC Cruises
Behind the scenes, Engine Officer| MSC Cruises
Behind the scenes, Bridge | MSC Cruises

Een unieke ontdekkingstocht

Onze deskundige gidsen en het personeel aan boord staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een overzicht te geven van de interne werking van het schip.

 

Maar dat is niet alles - u krijgt ook de kans om de officieren van het schip te ontmoeten en te leren over hun ervaringen op zee. Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen in de werking van een cruiseschip en te zien wat er achter de schermen gebeurt. Mis deze geweldige kans niet - reserveer nu uw plaats om een van de weinige beschikbare plaatsen te verzekeren!

Drie rondleidingen achter de schermen

Welk deel van het schip wilt u ontdekken?

Meer informatie over de rondleiding

De beschikbaarheid van de excursie is beperkt, dus mis het niet en reserveer uw plek!

 - De excursie vindt plaats tijdens verschillende momenten van de cruise om de deelnemers de veiligste en meest geschikte omstandigheden te garanderen.

 - De excursie duurt ongeveer 2 tot 3 uur en een half. 

- Om deel te nemen moeten gasten ten minste 6 jaar oud zijn en begeleid worden door een betalende volwassene.

- Gasten die deelnemen moeten lichamelijk fit zijn, aangezien de tour meerdere trappen en lange periodes van lopen en staan omvat.

 - Het trefpunt en het tijdstip worden op het schip bevestigd.

Belangrijke opmerking: het is ten strengste verboden mobiele telefoons en camera's mee te nemen en de deelnemers mogen alleen dichte schoenen dragen.

verrijk uw cruise en maak hem nog specialer

Personaliseer uw ervaring volgens uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het meeste uit elk moment aan boord haalt.
Bevredig uw nieuwsgierigheid met onze ruime keuze aan excursies, krijg al uw favoriete drankjes voor de beste prijs met onze drankpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke ervaring met onze culinaire ervaringen.

Boek online en maak gebruik van een korting vergeleken met de prijzen aan boord!