DRANKPAKKETTEN

TIJDELIJKE AANBIEDING, TOT 40% KORTING VERGELEKEN MET PRIJZEN AAN BOORD

 

We hebben een reeks voordelige drankenpakketten en kajuitarrangementen samengesteld om u de keuze aan verfrissing te bieden die u het meest aanspreekt, van frisdranken tot heerlijke wijnen, premium bieren en nog veel meer! Onze all-inclusive cruiseopties en uitgebreide drankpakketten geven u carte blanche om uw dorst te lessen wanneer u maar wilt en kunnen worden gecombineerd met een enorme selectie cruisevakanties. 

 

Boek nu online uw drankenpakketten en ontvang tot wel 40% korting vergeleken met de prijzen aan boord.
Profiteer van deze voordelen en geniet van een ruime keuze aan drankjes tijdens uw komende zomer- of wintercruise.

 

Log in op uw persoonlijke pagina en selecteer het drankenpakket van uw voorkeur dat is aangegeven als ""Tijdelijke aanbieding". De getoonde prijzen zijn al afgeprijsd.

background blue

TIJDELIJKE EXCLUSIEVE KORTINGEN

Onze drankenpakketten zijn nu verkrijgbaar met maar liefstup to

40% korting online vergeleken met de prijzen aan boord*!

Geniet van uw zomer- of wintercruise

met onze brede selectie aan drankopties voor de beste prijs.

*de prijzen in het persoonlijke omgeving zijn al afgeprijsd.
Tijdelijke aanbieding is alleen geldig voor de volgende pakketten voor Zomer 2024 en Winter 2024/25: Easy Pakket, Easy Plus Pakket, Premium Extra Pakket, Alcoholvrij Pakket, Kinderdrankenpakket.
 

Houd er rekening mee dat er volgens de Saudische wet geen alcohol wordt geschonken tijdens de bezoeken aan Saudi-Arabische havens.
Alcohol is beschikbaar voor onze gasten wanneer het schip in internationale wateren vaart.

verrijk uw cruise en maak hem nog specialer

Personaliseer uw ervaring volgens uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het meeste uit elk moment aan boord haalt.
Bevredig uw nieuwsgierigheid met onze ruime keuze aan excursies, krijg al uw favoriete drankjes voor de beste prijs met onze drankpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke ervaring met onze culinaire ervaringen.

Boek online en maak gebruik van een korting vergeleken met de prijzen aan boord!

Veelgestelde Vragen

Zijn drankenpakketten beschikbaar op alle afvaarten, voor de hele vloot?

Ja, vooraf betaalde all-inclusive drankenpakketten zijn beschikbaar voor alle MSC Cruises, met uitzondering van schepen die in Zuid-Afrika en China varen.

Welke drankenpakketten zijn beschikbaar op schepen die in Zuid-Afrika varen?

De volgende pakketten zijn beschikbaar:

 

  • Cocktails & Spirits Pakket
  • Bier, Ciders, Coolers, Wijn & Frisdrank Pakket
  • Frisdrank & IJs Pakket
  • Water & Warme drankjes Pakket

Zijn de drankjes inbegrepen in drankpakketten afhankelijk van de schepen, bestemmingen of seizoenen?

Ja, het merk van de producten varieert afhankelijk van de bestemming en het seizoen.

Welke drankpakketten zijn beschikbaar voor mijn cruise?

De volgende drankpakketten beschikbaar:

• Easy Drankpakket
• Easy Plus Drankpakket
• Premium Extra Drankpakket
• Alcohol-Vrij Drankpakket
• Kinderdrankpakket

Log in om te zien welk drankpakket u aan uw cruise kunt toevoegen.


Is Service Charge inbegrepen in de kosten van het drankenpakket?

Ja. Alle prepaid en post-paid drankpakketten van MSC Cruises zijn inclusief Service Charge

Kunnen drankpakketten worden gebruikt op Ocean Cay MSC Marine Reserve?

Ja, alle drankpakketten kunnen worden genuttigd op Ocean Cay eiland en op Sir Bani Yas in de Emiraten. Het drankaanbod op het eiland omvat mogelijk niet het volledige drankaanbod aan boord.

Schenk je alcohol tijdens cruises die Saoedi-Arabische havens aandoen?

Houd er rekening mee dat met betrekking tot de Saoedische wet, er geen alcohol wordt geschonken tijdens bezoeken in Saoedi-Arabische havens.
Alcohol zal beschikbaar zijn voor onze gasten wanneer het schip in internationale wateren vaart.

Welke drankpakketten kunnen in Specialiteitenrestaurants gebruikt worden?

Alle drankpakketten kunnen worden gebruikt in buffetrestaurants, a la carte restaurants en bars. Maar alleen de volgende kunnen ook worden gebruikt in de Specialiteitenrestaurants:

• Easy Plus Drankpakket
• Premium extra Drankpakket

Kinderdrankpakketten voor Kinderen kunnen ook in specialiteitenrestaurants worden gebruikt als de familie / groep van de minderjarige een Easy Plus- of Premium Extra-drankpakket heeft gekocht.

Als gasten samen aan dezelfde tafel willen dineren, of ze nu in aparte kajuiten reizen als individu of als onderdeel van een groep, moeten ze dan hetzelfde drankenpakket reserveren?

Ja, als alle gasten samen in het restaurant willen dineren, moeten ze allemaal hetzelfde drankenpakket nemen.
Dit betekent dat als één gast een bepaald drankenpakket kiest, alle andere gasten die samen met hem willen dineren hetzelfde type drankenpakket moeten boeken (Easy, Premium, ...). Dit zorgt voor een consistente dinerervaring voor alle leden van de groep. Dit geldt ook voor minderjarigen, voor wie het Minderjarigenpakket moet worden gereserveerd.

Als een volwassene een drankpakket koopt, moeten minderjarige gasten dan ook hetzelfde doen?

Ja, het Minors Package moet worden gekocht voor alle minderjarige gasten die met volwassenen reizen en die een drankpakket hebben gekocht. Van toepassing op minderjarigen van 3-17 jaar op Europese routes en 3-12 jaar op Noord-Amerikaanse en Caribische routes ( Alcoholvrije pakketten zijn beschikbaar voor minderjarigen van 13-20 jaar).

Kan ik mijn drankpakket upgraden?

Ja, deze optie is beschikbaar voor al onze gasten. In de pre-cruise verkoop zijn de upgrades alleen beschikbaar voor de gasten met het pakket inbegrepen in hun cruise promotie, bovendien tegen gereduceerde prijs. Aan boord zijn alle upgrade-opties open voor alle gasten tegen de volledige prijs.

Ik heb een Grand Voyages-cruise of een MSC World Cruise geboekt. Is er een drankpakket inbegrepen?

- Grand Voyages

Op Grand Voyages cruises zijn de pakketten niet standaard inbegrepen, maar kunnen ze variëren naargelang de aanbieding/promotie van uw reisbureau.

- MSC World Cruise

Op MSC World Cruise is het Dine & Drinks pakket inbegrepen. Het omvat: huiswijnen, bier van de tap, frisdranken en mineraalwater die tijdens de lunch en het diner in onze hoofdrestaurants en bij het buffet kunnen worden genuttigd.

Welk drankpakket is inbegrepen bij de MSC Yacht Club?

Het Premium Extra Pakket is inbegrepen voor alle cruises die geboekt zijn met de MSC Yacht Club.

Kan ik voor mijn cruise een drankpakket kopen?

Ja, alle drankpakketten kunnen vóór de cruise worden gekocht. Daarnaast profiteert u van tot wel 15% korting vergeleken met de prijzen aan boord.

Als ik een drankje kies dat niet in het pakket is inbegrepen, betaal ik dan de volle prijs?

Nee. Gasten die een alcoholisch all-inclusive drankpakket Easy, Easy Plus of Premium Extra kopen en willen genieten van
cocktails, gedistilleerde dranken en/of wijnen per glas die niet zijn inbegrepen in hun pakket, betalen alleen het prijsverschil tussen de
pakket en de à la carte prijs van de bestelde dranken.

Voorwaarden

Drankenpakketten zijn niet overdraagbaar en mogen niet worden gedeeld met andere gasten. Geldig voor slechts één drankje per bestelling. Overtreding van deze voorwaarden kan leiden tot annulering van het pakket van een gast zonder recht op restitutie of tegoed van welke aard dan ook.

Beschikbaarheid van drankenpakketten en prijzen kunnen per afvaart verschillen. Pakketten worden verkocht per cruise en niet per dag of op een andere basis. De prijzen gelden voor elke dag van de cruise, met uitzondering van de ontschepingsdag. Eenmaal geactiveerd aan boord kunnen pakketten niet worden beëindigd of gerestitueerd. Pakketten moeten worden geboekt door alle gasten in dezelfde kajuit, die samen reizen en aan dezelfde tafel willen dineren. Dit geldt ook voor minderjarigen, voor wie het Minderjarigenpakket moet worden geboekt. Pakketten zijn niet verplicht voor kinderen jonger dan drie jaar.

De volgende uitsluitingen zijn van toepassing: tabak, souvenirglazen, ijsmenu, winkelartikelen, minibar, roomservice, promoties en kenmerkende locaties, waaronder vestigingen van Venchi 1878, Lavazza Coffee Shops, Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato, ongeacht de drankprijs.

U moet meerderjarig zijn om alcohol te mogen drinken. Zie de voorwaarden van ons alcoholbeleid voor gasten voor meer informatie. Dranken en likeuren kunnen worden vervangen op basis van beschikbaarheid en reisschema. Andere voorwaarden en bepalingen kunnen van toepassing zijn.