MSC Voyagers Club

Lid zijn van MSC Voyagers Club betekent het betreden van een wereld van privileges die wordt uitgebreid naarmate u meer met ons cruise.

Dit is onze manier om loyale gasten te bedanken die onze passie voor ontdekking delen en ons jaar na jaar blijven vergezellen.

Registreer u en u ontvangt exclusieve privileges, inclusief 5% korting* op uw cruisetarief.

Heeft u al sinds 2006 met ons gevaren of heeft u een bevestigde boeking? Meld u dan nu aan. Het is gratis

*Niet geldig op speciale aanbiedingen


Bent u van plan om binnenkort met ons te gaan cruisen? Klik hier voor meer informatie over ons verrijkte gezondheids- en veiligheidsprotocol en onze nieuwe en nog veiligere beleving aan boord.

 

MSC Voyagers Club |MSC Cruises

VOYAGES SELECTION AFVAARTEN

Lidmaatschapsniveaus en privileges

Er zijn vijf lidmaatschapsniveaus: Welcome, Classic, Silver, Gold en Diamond. Elke keer dat u met ons vaart, verdient u punten en naarmate uw puntensaldo groeit , groeien ook uw privileges en status. Vergeet niet uw lidmaatschapsnummer op te geven tijdens het boeken om ervoor te zorgen dat u uw voordelen ontvangt!

 

Lidmaatschap van MSC Voyagers Club is onderworpen aan minimaal één cruise in drie jaar. Als er binnen drie jaar na de inschrijvingsdatum of uw laatste ontschepingsdatum geen cruise is voltooid, vervalt uw lidmaatschap. Als uw lidmaatschap vervalt, moet u zich opnieuw inschrijven: u krijgt de Classic-status en een nieuw Clubnummer. Log in in uw persoonlijke omgeving om uw punten en de vervaldatum van het lidmaatschap te bekijken.

 

MSC Voyagers Club T&Cs

MSC Voyager Club FAQ

 

We moeten vanwege onze nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocollen tijdens de herstartperiode enkele wijzigingen doorvoeren met betrekking tot de privileges. Meer informatie hierover is aan boord beschikbaar.Hoe verzamelt u punten?

Elke keer dat u met ons vaart, verdient u punten om uw lidmaatschapsniveau te verhogen. U kunt punten verzamelen op basis van de geboekte MSC Experience, services aan boord (zowel vooraf betaald als aan boord). Punten worden bijgeschreven aan het einde van de cruise, ongeveer 3 weken na de ontschepingsdatum. Bekijk hieronder meer details.

Aangekochte MSC Experience 

 

Experience Cruise < 6 dagen / 5 nachten Cruises van 6 tot 10 dagen / 5 tot 9 nachten  Cruises van meer dan 10 dagen - 9 nachten 
Bella 200 punten 500 punten 700 punten 
Fantastica 400 punten  700 punten  1000 punten 
Aurea 600 punten  1000 punten  1500 punten
MSC Yacht Club 800 punten  1500 punten  2000 punten 

Vanaf 27 mei 2019 krijgen leden die een Voyages Selection-afvaart boeken dubbele lidmaatschapspunten toegekend voor de gekozen Experience. Deze punten worden aan het einde van de cruise toegekend, ongeveer 3 weken na ontschepingsdatum.

Services aan boord geboekt en betaald vóór de cruise: u verdient 100 punten voor elke € / $ 150 aan uitgaven vóór de cruise op MSC-pakketten en diensten bijgeboekt in de gereserveerde cruise *.

Aan boord uitgaven: u verdient 100 punten voor elke € / $ 150 die aan boord wordt uitgegeven, exclusief casinouitgaven. Punten voor uitgaven aan boord (inclusief vooraf gekochte boordtegoed) worden alleen toegekend aan de MSC Voyagers Club-kaarthouder die de betaling verricht op zijn of haar boordrekening.

* Voor andere valuta dan € euro is de valutaomrekening op de aankoopdag van toepassing.

BONUSPUNTEN:
Vanaf 28 juli 2017 hebben leden ook de mogelijkheid om bonuspunten te verzamelen.

Leden met een aanstaande bevestigde boeking bij MSC ontvangen 100 bonuspunten als ze hun contactgegevens (e-mail, telefoon, adres) bijwerken of bevestigen tot 72 uur voor vertrek. Leden kunnen de contactgegevens bijwerken of bevestigen in de online persoonlijke omgeving van MSC Voyagers Club of via de Web Check-in.
100 bonuspunten zijn ook van toepassing op niet-leden met een aanstaande bevestigde boeking bij MSC die lid worden van de MSC Voyagers tot 72 uur voor vertrek.
Bonuspunten kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegekend en worden altijd ongeveer 3 weken na het einde van de cruise toegekend.


 


Hoe verzamelt u punten?

MSC Voyagers Club Card: How to Collect Points | MSC Cruises

Boek een MSC World Cruise en verdien drie keer zoveel punten!

Voor zo'n unieke reis zullen we maar liefst drie keer zoveel lidmaatschapspunten toekennen voor de gereserveerde Experience welke is geboekt ten tijde van reservering, zodat MSC Voyagers Club-leden van alle extra privileges kunnen genieten! Bovendien wordt de vervaldatum van uw Voyagers Club-lidmaatschap automatisch met drie jaar verlengd bij het boeken van uw MSC World Cruise.

Dit exclusieve privilege is alleen geldig voor Classic-, Silver-, Gold- en Diamond-leden die een volledige MSC World Cruise boeken en is niet van toepassing op een deeltraject. Ontdek MSC World Cruise!

Boek een MSC World Cruise en verdien drie keer zoveel punten!

MSC Voyagers Club: World Cruise | MSC Cruises

Voyages selection afvaarten

Speciaal voor clubleden: extra besparing op geselecteerde Voyages Selection-afvaarten!

Alle afvaarten* zijn nu beschikbaar als Voyages Selection voor MSC Voyagers Clubleden met een extra korting van 5% in combinatie met uw Clubkorting van 5%. Van 21 mei t/m 31 december 2020 ontvangen leden vanaf 18 jaar, bovenop de korting, een boordtegoed tot € / $ 100 per persoon (voor de eerste en tweede persoon in de hut), afhankelijk van het lidmaatschap en het type geboekte hut.

Vergeet niet dat Voyages Selection-kortingen kunnen worden gecombineerd met uw altijd beschikbare 5% Club-korting.
Leden die een vertrek van Voyages Selection boeken, krijgen dubbele lidmaatschapspunten voor het gekozen type Experience. Aan het einde van de cruise worden punten toegekend. Bekijk hieronder de Voyages Selection afvaarten die nu beschikbaar zijn!

 

Bekijk hieronder nu de Voyages Selection-afvaarten!

 

* De aanbieding kan niet worden toegepast op de MSC World Cruises en is geldig tot en met 31 december 2020.

Speciaal voor clubleden: extra besparing op geselecteerde Voyages Selection-afvaarten!

MSC Voyagers Club: Selection Departures | MSC Cruises
Bekijk Voyages Selection-afvaarten: