MSC Voyagers Club

MSC Voyagers Club

Lid zijn van MSC Voyagers Club betekent het betreden van een wereld van privileges die wordt uitgebreid naarmate u meer met ons cruise.

Dit is onze manier om loyale gasten te bedanken die onze passie voor ontdekking delen en ons jaar na jaar blijven vergezellen.

Registreer u en u ontvangt exclusieve privileges, inclusief 5% korting op uw cruisetarief.


Heeft u al sinds 2006 met ons gevaren of heeft u een bevestigde boeking? Meld u dan nu aan, er zijn geen kosten aan verbonden. 

Van plan om binnenkort met ons mee te varen? Klik hier voor meer informatie over onze verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en onze nieuwe, nog veiligere ervaring aan boord.

LIDMAATSCHAPSNIVEAUS

Er zijn vijf lidmaatschapsniveaus om door te gaan: Welcome*ClassicSilverGold en Diamond.

MSC Voyagers Club | MSC Cruises
*Alle gasten die zich abonneren op de MSC Voyagers Club voordat ze gaan cruisen, met een bevestigde boeking.

Hoe verzamelt u punten

Elke keer dat u met ons vaart, verdient u punten om uw lidmaatschapsniveau te verhogen. U kunt punten verzamelen op basis van de geboekte MSC Experience, services aan boord (zowel vooraf betaald als aan boord). Punten worden bijgeschreven aan het einde van de cruise, ongeveer 3 weken na de ontschepingsdatum. Bekijk hieronder meer details. 

 

Aangekochte MSC Experience

 

Experience Cruise < 6 dagen / 5 nachten Cruises van 6 tot 10 dagen / 5 tot 9 nachten Cruises van meer dan 10 dagen - 9 nachten
Bella 200 punten              500 punten  700 punten 
Fantastica 400 punten  700 punten  1000 punten 
Aurea 600 punten  1000 punten  1500 punten 
MSC Yacht Club 800 punten  1500 punten  2000 punten 

 

Vanaf 27 mei 2019 krijgen leden die een Voyages Selection-afvaart boeken dubbele lidmaatschapspunten toegekend voor de gekozen Experience. Deze punten worden aan het einde van de cruise toegekend.

 

Services aan boord geboekt en betaald vóór de cruise: u verdient 100 punten voor elke € / $ 150 aan uitgaven vóór de cruise op MSC-pakketten en diensten bijgeboekt in de gereserveerde cruise *. 

Aan boord uitgaven: u verdient 100 punten voor elke € / $ 150 die aan boord wordt uitgegeven, exclusief casinouitgaven. Punten voor uitgaven aan boord (inclusief vooraf gekochte boordtegoed) worden alleen toegekend aan de MSC Voyagers Club-kaarthouder die de betaling verricht op zijn of haar boordrekening.

 

* Voor andere valuta dan € euro is de valutaomrekening op de aankoopdag van toepassing.

 

BONUSPUNTEN: 

Vanaf 28 juli 2017 hebben leden ook de mogelijkheid om bonuspunten te verzamelen.
Leden met een aanstaande bevestigde boeking bij MSC ontvangen 100 bonuspunten als ze hun contactgegevens (e-mail, telefoon, adres) bijwerken of bevestigen tot 72 uur voor vertrek. Leden kunnen de contactgegevens bijwerken of bevestigen in de online persoonlijke omgeving van MSC Voyagers Club of via de Web Check-in.
100 bonuspunten zijn ook van toepassing op niet-leden met een aanstaande bevestigde boeking bij MSC die lid worden van de MSC Voyagers tot 72 uur voor vertrek.
Bonuspunten kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegekend en worden altijd ongeveer 10 dagen na het einde van de cruise toegekend.


 

Hoe verzamelt u punten

MSC Voyagers Club Card: How to Collect Points | MSC Cruises

Boek een MSC World Cruise en verdien drie keer zoveel punten!

Voor zo'n unieke reis zullen we maar liefst drie keer zoveel lidmaatschapspunten toekennen voor de gereserveerde Experience welke is geboekt ten tijde van reservering, zodat MSC Voyagers Club-leden van alle extra privileges kunnen genieten! Bovendien wordt de vervaldatum van uw Voyagers Club-lidmaatschap automatisch met drie jaar verlengd bij het boeken van uw MSC World Cruise.

Dit exclusieve privilege is alleen geldig voor Classic-, Silver-, Gold- en Diamond-leden die een volledige MSC World Cruise boeken en is niet van toepassing op een deeltraject. Ontdek MSC World Cruise!

Boek een MSC World Cruise en verdien drie keer zoveel punten!

MSC Voyagers Club: World Cruise | MSC Cruises

Voyages selection afvaarten

Speciaal voor clubleden: extra besparing op geselecteerde Voyages Selection-afvaarten!

Op geselecteerde afvaarten hebben we fantastische aanbiedingen alleen voor leden waarmee u tot 15% kunt besparen. Leden van Silver tot Diamond ouder dan 18 jaar ontvangen, naast de korting ook nog eens een boordtegoed van € / $ 50 per persoon. Vergeet niet dat Voyages Selection korting kunnen worden gecombineerd met uw 5% Club-korting.


Leden die een Voyages Selection afvaart boeken, krijgen dubbele lidmaatschapspunten voor de gekozen Experience. Punten worden aan het einde van de cruise toegekend.

Bekijk hier beneden de beschikbare Voyages Selection afvaarten.

Speciaal voor clubleden: extra besparing op geselecteerde Voyages Selection-afvaarten!

MSC Voyagers Club: Selection Departures | MSC Cruises

VOYAGES SELECTION AFVAARTEN

2021/2022 CRUISES IN DE AANBIEDING