Voyagers Club Status Match | MSC Cruises

STATUS MATCH PROGRAMMA

Uw Loyaliteitsniveau Geëvenaard. Uw Voordelen Behouden.
Bent u lid van een loyaliteitsprogramma van een andere cruiserederij, hotel of touroperator? Zo ja, dan is het tijd om ons MSC Cruises Status Match programma te ontdekken. Dit programma maakt het gemakkelijk om uw verdiende voordelen van een ander loyaliteitsprogramma met u mee te nemen en direct te genieten van vergelijkbare (of zelfs hogere) privileges op uw toekomstige MSC Cruises afvaarten.

Inschrijven is gratis en eenvoudig. Dien gewoon uw Status Match verzoek in door het onderstaande formulier in te vullen en wij nemen contact met u op zodra uw status is goedgekeurd en gekoppeld is aan uw nieuwe MSC Voyagers Club loyaliteitsniveau. Eenmaal goedgekeurd komt u direct in aanmerking voor 5% korting op toekomstige afvaarten met MSC Cruises, waar u ook korting krijgt op foto's, Wi-Fi en spadiensten aan boord, gratis cadeaus en andere waardevolle besparingen. Wanneer u met MSC Cruises vaart, geniet u direct van alle privileges die u gewend bent en meer.

Persoonlijke informatie

Adresgegevens

loader

Huidige Loyalty Card Informatie

*Voeg een scan of schermafbeelding van uw huidige externe loyaliteitskaart toe.

Bestandsformaten die worden geaccepteerd zijn doc, docx en pdf. De maximale bestandsgrootte is 4MB. Een uniek e-mailadres is vereist en zodra de aanvraag is bevestigd, ontvangt u een bericht op het opgegeven e-mailadres met een MSC Voyagers Club lidmaatschapsnummer. 

Als u al lid bent van MSC Voyagers Club, vul dan uw volledige naam in zoals u ook heeft gedaan tijdens het registratieproces van de MSC Voyagers Club.
 
Door op Bevestigen te klikken gaat u akkoord met ons Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden voor MSC Voyagers Club en het Status Match Programma.