Excursions, Explorer Package | MSC Cruises

EXCURSIE EXPLORER PAKKET

 

Laat de magie een beetje langer duren

Een van de geneugten van cruisen is de kans om betoverende nieuwe bestemmingen in comfort en stijl te ontdekken. Bij elke haven waar we aanmeren bieden onze excursies u de meest gedenkwaardige ervaringen op de meest fascinerende plaatsen, vergezeld door ervaren en professioneel personeel. Als u zoveel mogelijk uit uw tijd aan wal wilt halen, kunt u profiteren van ons Excursions Explorer-pakket. Het pakket bestaat uit drie van de beste excursies* die op elke cruise beschikbaar zijn tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Houd er wel rekening mee dat dit een aanbod met beperkte beschikbaarheid is en alleen geldig is op geselecteerde vertrekken**.

* Het Excursions Explorer-pakket kan niet worden gewijzigd of terugbetaald. In het geval dat een of meer excursies door MSC Cruises worden geannuleerd, is het aanbod niet van toepassing op andere excursies dan die zijn inbegrepen in het pakket.
** Het Excursions Explorer-pakket is beschikbaar op geselecteerde vertrekken voor de volgende bestemmingen: Middellandse Zee, Noord-Europa, MSC Grand Voyages, Abu Dhabi, Dubai en Oman, Caraïben, Cuba en Antillen, Zuid-Amerika.

 

Laat de magie een beetje langer duren

Excursions, Explorer Package | MSC Cruises

Zie hieronder voor een voorbeeld van het Excursions Explorer-pakket:

Excursions, Explorer Packages | MSC Cruises

Voor al onze bestemmingen verwijst de term 'kinderen' naar gasten van 2 t/m 13 jaar oud, terwijl 'volwassenen' verwijst naar gasten van 14 jaar en ouder.

Excursions, Explorer Package | MSC Cruises

*De korting zit automatisch verwerkt in de weergegeven prijzen in uw persoonlijke omgeving