CRUISESCHIPACTIVITEITEN

Talrijke activiteiten op het cruiseschip zorgen ervoor dat u zich zowel overdag als 's avonds geen moment hoeft te vervelen. Schrijf u in voor de immer populaire talent- en kookwedstrijden MSC Factor en MSC MasterChef, probeer uw hand op de MSC Formula Racer, arcade games en bowling of chill out in de 4D Cinema of Billiard Room & Library.
European Football Championship 2024 | MSC Cruises

GENIET LIVE AAN BOORD VAN DE WEDSTRIJDEN VAN HET VOETBALKAMPIOENSCHAP VAN ZOMER 2024

Doelpunt! Moedig uw favoriete team aan bij ons aan boord


Tijdens onze cruises deze zomer kunt u genieten van alle wonderen van de wereld zonder een seconde te missen van de wedstrijden van uw nationale team tijdens het voetbalkampioenschap.
Tijdens de competitie in juni en juli kunt u alle wedstrijden op het veld bekijken en genieten van een speciaal programma met toernooi-evenementen aan boord van enkele schepen.
Elke voetbalwedstrijd die tijdens het toernooi op het programma staat, wordt op elk cruiseschip in de Middellandse Zee en Noord-Europa uitgezonden.

 

MSC Cruises' zomerseizoen 2024 laat u genieten van uw vakantie zonder uw favoriete voetbalevenementen te missen. Vind ze allemaal!

Fun Pass

Duik diep in een wereld van eindeloos plezier

verrijk uw cruise en maak hem nog specialer

Personaliseer uw ervaring volgens uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het meeste uit elk moment aan boord haalt.
Bevredig uw nieuwsgierigheid met onze ruime keuze aan excursies, krijg al uw favoriete drankjes voor de beste prijs met onze drankpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke ervaring met onze culinaire ervaringen.

Boek online en maak gebruik van een korting vergeleken met de prijzen aan boord!