THE ART WALL

MSC Cruises Art Gallery aan boord van de MSC Grandiosa gewijd aan Damien Hirst
en op MSC Virtuosa gewijd aan Andy Warhol en Roy Lichtenstein.

Damien hirst, The Virtues

MSC Grandiosa, vanaf januari 2022

 

MSC Cruises is vereerd om aan boord van de MSC Grandiosa de nieuwste schilderijen van de set The Virtues of Damien Hirst te mogen ontvangen, een van de beroemdste kunstenaars van zijn hedendaagse generatie.
The Virtues is een set van acht kersenbloesemprenten, elk vernoemd naar één van de Acht Deugden van Bushidō. De ziel van Japan volgens Nitobe Inazō: rechtvaardigheid, moed, barmhartigheid, beleefdheid, eerlijkheid, eer, loyaliteit en controle.

"Ik hoop dat The Virtues ons eraan kan herinneren om altijd te proberen het meeste uit het leven te halen." – Damien Hirst

 
The Art Wall on MSC Grandiosa | MSC Cruises

Andy Warhol & Roy Lichtenstein
MSC Virtuosa, 2021 – 2023

 Voor de allereerste keer is MSC trots om aan boord van de MSC Virtuosa 11 unieke kunstwerken van popartkunstenaars Andy Warhol en Roy Lichtenstein te mogen verwelkomen, twee van de meest invloedrijke figuren van de popartbeweging van de jaren zestig. De tentoonstelling omvat ook een boeiende ervaring voor gasten met vier video's die het werk en leven van de twee kunstenaars presenteren. Ontdek de artistieke beweging van de tweede helft van de 20e eeuw.

 

"Kunst is alles waar je mee weg kunt komen." - Andy Warhol

 "Mijn werk gaat niet over vorm. Het gaat over zien. Ik ben enthousiast over het zien van dingen en ik ben geïnteresseerd in de manier waarop ik denk dat andere mensen dingen zien." - Roy Lichtenstein

 
The Art Wall on MSC Virtuosa | MSC Cruises
VORIGE EXPOSITIE