OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE CRUISE EXCLUSIEF VOOR MSC CRUISES

Beste nieuwe cruisebestemming The Points Guy Editors' Choice Awards
Ocean Cay MSC Marine Reserve | MSC Cruises Play

De natuur heeft het mooi gemaakt, wij hebben het uniek gemaakt

Ontdek onze nieuwe en exclusieve Bahamaanse bestemming: Ocean Cay MSC Marine Reserve.

 

Hier kunt u een unieke ervaring beleven in een authentiek Caribisch zeereservaat, terwijl u in contact komt met de natuur, de warmte van de Bahamaanse geest voelt en ondergedompeld wordt in een milieuvriendelijke omgeving.

Marine Reserve biedt gasten meer dan 2 mijl witte zandstranden om zich uit te spreiden en te ontspannen naast kristalhelder water, en gedurende dag activiteiten voor alle leeftijden.

 

Omdat u rechtstreeks op het eiland aanmeert, loopt u zo van het schip af naar een van de vele stranden van het eiland, waar stoelen, parasols en cabanas wachten. Breng de dag door met snorkelen, paddleboarden, jetskiën en meer. Voor wellness en ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de Spa at Ocean Cay met massages aan het strand.

Pak een snack of verfris uzelf met een Instagram-waardig drankje bij foodtrucks en strandbars op het hele eiland. Met een late nacht - of overnachting - op veel cruises kunt u een volledige dag, of twee, op ons prachtige eiland doorbrengen. Smelt in de zonsondergang met een strandpicknick, vuurkorven of een glow paddle boarding ervaring in onze lagune. Kijk vervolgens hoe de vuurtoren schittert met een spectaculaire lichtshow.

Geen wonder dat Ocean Cay MSC Marine Reserve is uitgeroepen tot beste nieuwe cruisebestemming!
Boek uw cruise naar Ocean Cay MSC Marine Reserve of maak uw cruise nog mooier.

VERKEN HET EILAND

Stap op een eiland als geen ander in de wereld.
Ontdek de ultieme plek om tot rust te komen temidden van een overvloedige natuurlijke schoonheid, neem een kijkje in de 360 virtuele tour.

MSC Marine Reserve Ocean Cay

EXCURSIES & ACTIVITEITEN