CARIBBEAN & ANTILLEN

Caribbean & Franse Antillen | MSC Cruises

Het Caribisch gebied: een droombestemmingen

De Caribbean is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Een droombestemming voor elke gast die wil ontspannen in een prachtige omgeving, omringd door lange uitgestrekte witte zandstranden, palmbomen, exotisch fruit, koraalriffen vol met veelkleurige tropische vissen en een turquoise zee.

En nu, met het exclusieve Ocean Cay-eiland, kunnen gasten genieten van een unieke ervaring in het Caribisch gebied.

Tijdens een MSC Cruise in de Caribbean is het moeilijk, in feite praktisch onmogelijk, om niet ontroerd te worden door het ongelooflijke spektakel dat deze eilanden bieden, van Barbados tot Jamaica, van St. Lucia tot de Bahamas, van Guadalupe tot Trinidad and Tobago.

Sta uzelf toe om weg te drijven met het geluid van de kabbelende golven en geniet van winkelen en het nachtleven in trendy Miami of de mysterieuze Mexicaanse Costa Maya.
Ontdek de Caribbean met een MSC Cruise en geniet van een ongelooflijke vakantie, omringd door adembenemende eilanden met witte zandstranden en turquoise wateren.

HAVENS

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Groots door de natuur,
Uniek door ons

Ontdek onze nieuwe en exclusieve Bahamaanse bestemming: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Hier kunt u een unieke ervaring beleven in een authentiek Caribisch zeereservaat, terwijl u in contact komt met de natuur, de warmte van de Bahamaanse geest voelt en ondergedompeld wordt in een milieuvriendelijke omgeving
Op Ocean Cay kunt u genieten van een ontspannende massage in een cabana, de schoonheid van de zee ontdekken en de omgeving verkennen met speciale excursies.  

Neem een kijkje in de 360 virtuele tour!

Ontdek meer
Ocean Cay MSC Marine Reserve | MSC Cruises