George Town Cruise

George Town Cruise

Winkelen, stranden en dieren in het wild

Christopher Columbus noemde de Kaaimaneilanden, met hun rustige blauwe water, "Las Tortugas" vanwege de overvloed aan schildpadden. De Kaaimaneilanden, gelegen tussen Cuba en Jamaica, bestaan uit drie Caribische eilanden: Grand Cayman, Little Cayman en Cayman Brac.

 

Prachtige landschappen, overvloedige fauna en kleurrijke straten belichamen dit Britse overzeese gebied, met George Town, de hoofdstad, gelegen op Grand Cayman, het grootste en meest bevolkte eiland.

 

Wanneer u aankomt in George Town tijdens een MSC Cruise in de Caribbean zult u ontdekken dat natuurbescherming de kern vormt van het aanbod van Grand Cayman. Boek een MSC Cruises Excusie naar Stingray City, waar u een close-up ervaring krijgt met de meest gracieuze zeedieren van Cayman, voor de kans van uw leven om te zwemmen, te eten en te communiceren met pijlstaartroggen. Op weer een andere MSC Cruises Excursie, gaat u naar het Cayman Turtle Center, waar u de groene schildpadden die elk jaar terugkomen om hun eieren op een van de stranden te leggen ontmoet op de schildpadbroederij, zal u naast de jaarlingen in de Turtle Lagoon snorkelen en de bedreigde blauwe leguanen van het eiland ontmoeten.

 

Voor een speciale ervaring, rijd u paarden zonder zalen de Caribische Zee in Barker's National Park in op een exclusieve Martha Stewart-excursie speciaal samengesteld voor MSC Cruises, gevolgd door een lunch in het Vivo café, een plek die geliefd is vanwege zijn voornamelijk veganistische keuken, met biologische ingrediënten die rechtstreeks afkomstig zijn van lokale boerderijen.

 

Om meer te weten te komen over het verleden en de cultuur van Cayman, verken Cayman Heritage House en bezoek het weelderige Government House, de residentie van de gouverneur, gebouwd in 1964, gelegen tegenover Seven Mile Beach, een van de meest prestigieuze stranden van Grand Cayman, in het hart van West Bay.

 

Shopaholics zullen ook genieten van deze bestemming, de Kaaimaneilanden zijn namelijk volledig belastingvrij. U hoeft alleen maar te kiezen wat u leuk vindt tussen de talloze horloges, likeuren, sieraden en porselein die worden aangeboden.

Cruises van / naar George Town in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES