Puerto Limón Cruises

Cruise to Puerto Limon, Costa Rica | MSC Cruises

Beleef moeder natuur op haar best

Van bergachtige nevelwouden en vulkanen tot tropische regenwouden, Costa Rica in Midden-Amerika staat bekend om zijn biodiversiteit en milieubehoud. Wanneer u aankomt in Puerto Limón, ontdekt u de grootste stad aan de Caribische kust van Costa Rica en de belangrijkste haven van het land.

 

De haven is Limón een perfect startpunt voor avontuurlijke ontdekkingsreizigers tijdens een van de vele MSC Cruises Excursies waarbij u één wordt met de natuur in wat de Costa Rica's Amazone wordt genoemd.

 

Geniet van een bootavontuur langs het met jungle omzoomde Tortuguero-kanaal en spot onderweg orchideeën, waterlelies, krokodillen, slingerapen, zeekoeien en otters. Zwaai naar de lokale bevolking die bezig is aan de oevers of in kanoën op het water terwijl u langskomt. 

 

Tijdens een andere MSC Cruises Excursie, brengt u een halve dag door met het ontmoeten van enkele van de schattigste wezens van Costa Rica: luiaards. The Sloth Sanctuary of Costa Rica, opgericht als een non-profit reddingscentrum in 1997, laat u zichzelf mengen met enkele van de coolste gasten in de jungle met hun trage bewegingen en permanent lachende gezichten. Uw tijd in het heiligdom omvat ook een kanotocht langs het zoete water van de Estrella-rivier, een leefgebied voor 180 vogelsoorten, apen, schildpadden en tientallen vlinders.

 

Vlieg door de boomtoppen op een kabelbaan in het Veragua Rainforest Research & Adventure Park, loop naar een prachtige waterval en wrijf schouders met talloze vlinders, waaronder de ongelooflijke blauwe morpho. Vervolgens, tijdens deze spannende MSC Cruises Excursie, zip-line over 11 observatieplatforms en doorkruis op een verbazingwekkende wijze het regenwoud terwijl u apen, luiaards en toekans in de bomen ziet.

 

Of verken de Afro-Caribische cultuur, passeer de oudste wijken van Limón met huizen op palen en bananen- en cassaveplantages, voordat u lokale dansers ziet optreden op Caribische ritmes en Costa Ricaanse tradities deelt.

Cruises van / naar Puerto Limon in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES