Ocho Ríos Cruises

Ocho Rios Cruise

Watervallen, rivieravonturen en het ritme van reggae

Hoewel de naam Ocho Rios acht rivieren in het Spaans betekent, kan een meer waarheidsgetrouwe weergave van de naam (aangezien de stad vier rivieren heeft) voortkomen uit de eerdere Spaanse naam Las Chorreras, verwijzend naar de watervallen. In beide gevallen zijn het juist de bestaande rivieren, prachtige watervallen en kristalheldere zee die de bezoekers van Jamaica met een passie voor het weelderige buitenleven zullen verbazen.

 

Voor een onvergetelijke ervaring tijdens een MSC Cruise in de Caribbean, probeer een van de vele MSC Cruises Excursies in de buitenlucht die worden aangeboden op de rivieren van de stad, zoals kajakken, bamboevlotten en slangen, of probeer een van de beroemde watervallen te beklimmen.

 

Een must-see attractie is Dunn's River Falls, waar een gids u langs een bijna 600 voet stuk van natuurlijk terrasvormige rivierbedding leidt als onderdeel van een menselijke ketting. Eenmaal bovenaan kunt u genieten van een adembenemend panorama dat foto's waardig is en een ambachtelijke markt en talloze winkels verkennen.

 

Of beklim Konoko Falls om de tropische tuinen met prachtig gevormde bloemen en een mini-dierentuin met exotische vogels en reptielen te bewonderen, voordat u aan een gastronomische ervaring van boer tot bord en een traditioneel Jamaicaans lunchbuffet in de heuvels van Claremont begint op de biologische Murphy Hill Farm, tijdens een exclusieve Martha Stewart-excursie voor MSC Cruises.

 

Muziekliefhebbers kunnen niet anders dan hulde brengen aan reggaelegende Bob Marley. Reis naar Bob Marley's Nine Mile, een nabijgelegen bergtopdorp, om de geboorteplaats en laatste rustplaats van de ster te zien. De MSC Cruises Excursie omvat een bezoek aan een kleine kerk in Ethiopische stijl met het marmeren mausoleum waarin de overblijfselen van Marley samen met zijn gitaar zijn begraven.

 

En James Bond-fans kunnen hun hart ophalen in het feit dat auteur Ian Fleming hier in Jamaica in de jaren vijftig en zestig 007 creëerde en elk van de 14 boeken schreef met de geheim agent uit zijn villa in de nabijgelegen Oracabessa Bay. Scènes voor de film uit 1962 "Dr. No ”en de film“ Live and Let Die ”uit 1973 werden gefilmd in en rond Ocho Rios.

Cruises van / naar Ocho Rios in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES