Fort-de-France Cruises

Fort de France Cruise

Franse geschiedenis, natuurlijke schoonheid en rum


Mede dankzij de Franse en West-Indische invloeden straalt Martinique, een weelderig bergachtig eiland in de Kleine Antillen met zijn slapende vulkaan Mount Pelée op de achtergrond, een kosmopolitische flair uit met een verfijnde culinaire en culturele scene die reizigers niet alleen naar zijn natuurlijke wonderen, prachtige baaien en stranden, maar ook in het hart van Fort-de-France, de hoofdstad. Hoewel Frans de officiële taal is, spreken de meeste eilandbewoners ook Antilliaans Creools. Als onderdeel van de Europese Unie gebruikt het eiland de euro als munteenheid.

 

Wanneer u aankomt in Fort-de-France tijdens uw MSC Cruise in de Caribbean, ziet u meteen de steile heuvels van het eiland, kleurrijke koloniale architectuur, sierlijke balkons en tropische bloemen.


 

Voordat Martinique bekend werd onder zijn huidige naam, heette het ooit Madinina, het bloemeneiland. Ontdek in Balata Botanical Gardens 300 soorten palmbomen, geniet van het uitzicht vanaf de hangbrug van de tuin en geniet van de bloeiende tropische bloemen in een weelderig landschap van 16 hectare.

 

Of probeer de beste rum stokerij van het eiland. MSC Cruises Excursies brengen u naar de Depaz-stokerij, die al sinds 1651 in bedrijf is, of de St. James Rum-distilleerderij en -museum, waar u meer te weten komt over het proces van het maken van rum en het proeven van de traditionele Rhum Agricole, gemaakt met vers geperst suikerrietsap dan de conventionele melasse.

 
Bezoek daarna de ruïnes van het theater in St. Pierre, de voormalige culturele hoofdstad van Martinique die tragisch werd verwoest door de uitbarsting van de berg Pelée in 1902. De moderne stad St. Pierre is de 101ste "Stad van Kunst en Geschiedenis van Frankrijk".
 

Cruises van / naar Fort de France in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.