La Romana

La Romana Cruise

Treuzelen langs de rivieroevers

Bezoekers van La Romana, 115 km ten oosten van Santo Domingo, kunnen genieten van het nabijgelegen bloeiende resort Bayahibe. Het glamoureuze Casa de Campo-complex, dat ook in de buurt ligt, staat ook klaar voor uw bezoek tijdens een MSC Caribische en Antillen excursie.
Echter met enkele aantrekkelijke restaurants aan de rivier en de nabijheid van bezienswaardigheden zoals de Isla Catalina en de Cueva de las Maravillas, is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan La Romana tijdens uw Caribische vakantie, dat ook een goede locatie is als overstaplocatie tussen Santo Domingo en de stranden aan de oostkust.

Het stadscentrum van La Romana is een fijne plek om rond te slenteren, mede dankzij de nette straten die gedecoreerd zijn met dwergpalmen, de gezellige cafés en een aantal uitstekende eetgelegenheden. Vanuit de meeste delen van het centrum is de rivier helaas niet te zien en de rivieroevers zijn niet direct toegankelijk.

Het prachtige schaduwrijke Parque Central daarentegen is een grote ontmoetingsplaats, bezaaid met een eclectische mix van metalen sculpturen en glasvezel standbeelden van voormalige lokale honkbalhelden. U kunt kijken naar de huidige lichting spelers tijdens de winterarmaturen in het Estadio Francisco Micheli, thuis van Los Toros del Este, in Abreu en Luperón aan de westkant van de stad. In het westen van de arena vindt u de gemeentelijke markt waar producten en vlees in overvloed zijn. Kijk ook uit naar de kleine botánicas die verschillende producten gerelateerd aan Vodú Dominicana verkopen.

Cruises van / naar La Romana in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES