St. John’s (Antigua) Cruises

St John's Cruise

Een strand voor elke dag van het jaar

'Eén strand per dag', het motto van Antigua, verwijst naar de 365 prachtige stranden van het eiland die beroemd, geheim of zelfs in vulkanische kraters zijn. Er is een strand voor elke levensstijl, voor mensen die sociaal zijn en voor mensen die op zoek zijn naar een moment voor zich zelf.

 

Wanneer u aankomt op een MSC Cruise in de Carbische haven van St. John's, de hoofdstad en het commerciële centrum van Antigua en Barbuda, omarmt u de kleurrijke, levendige huizen van de stad die dateren uit de Britse koloniale periode, samen met de suggestieve witte barokke torens van St. John's Cathedral, en de forten Fort James en Barrington. De relaxte kosmopolitische stad, met zijn uitgesproken Britse flair, staat bekend om zijn winkels in luxe boetieks en chique winkelcentra. 

 

Buiten de stad kunt u een MSC Excursie boeken naar de historische Nelson's Dockyard in English Harbour, opgedragen aan admiraal Horatio Nelson, die tussen 1784 en 1787 in West-Indië was gestationeerd. De werf, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is de grootste van De nationale parken van Antigua en nog steeds een werkende werf voor tal van jachten en schepen. Prachtig gerestaureerd, de Georgische gebouwen in hout en steen dateren uit de late 18e en vroege 19e eeuw. Tussen april en begin mei is de Dockyard de locatie voor enkele van de belangrijkste zeilregatta's ter wereld, zoals de Antigua Sailing Week. De excursie gaat verder naar de monumentale ruïnes op Shirley Heights met adembenemende vergezichten over English Harbour.

 

Als een excursie in de natuur u aanspreekt, ga dan naar Stingray City om te zwemmen met vriendelijke zuidelijke pijlstaartroggen in kristalhelder water. Of ontdek het weelderige regenwoud van Antigua vanuit vogelperspectief terwijl u door de boomtoppen navigeert tijdens een begeleide canopy-tour waarbij u over een hangbrug loopt en zip-lijnen over een spectaculaire kloof doorkruist.

Cruises van / naar St Johns in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES