Isla de Roatán Cruises

Isla de Roatán Cruise

Een zeevarende cultuur

Voet zetten op Isla de Roatán, voor de kust van Honduras, tijdens een MSC Cruise in de Caribbean is als het betreden van een ongelooflijk kunstwerk waar het bergachtige, weelderige groene landschap de glorieuze blauwe zee ontmoet en diepe baaien piraten uit het verleden verbergen. Roatán was tenslotte op een gegeven moment de thuisbasis van meer dan 5.000 piraten.

 

Het grotendeels ongerepte Roatán staat bekend om zijn barrièrerif, vis- en duikculturen. Het eiland biedt gemakkelijke toegang tot prachtige stranden en het koraalrif, een toevluchtsoord voor snorkelaars en duikers die de overvloed van het onderwaterleven willen verkennen.

 

U komt aan in  Coxen Hole, de hoofdstad van het eiland, toepasselijk vernoemd naar de piraat die zijn schip hier aan het einde van de 17e eeuw voor anker heeft gelegd.

 

Ga buiten de gebaande paden om de pittoreske vissersdorpjes van Punta Gorda te verkennen, met zijn Garifuna-bevolking, afstammelingen van Caribische eilanden en Afrikaanse slaven, en Oak Ridge, een dorp op palen dat alleen per boot bereikbaar is. Hier tijdens een exclusieve Martha Stewart-excursie samengesteld voor MSC Cruises, leert u over de lokale visserijcultuur, proeft u lokale delicatessen en verkent u de waterwegen en mangroven van het eiland.

 

Voor iets meer avontuurlijks, boekt u een van de verschillende MSC Cruises Excursies waarbij u over hangbruggen schiet, langs zipline door de jungle bladert en u mengt met apen, toekans, papegaaien en vele andere vogels die in de lokale bossen leven.

 

Op zoek naar meer vibes? Ga naar de populaire West Bay voor uitstekende cocktails, prachtige stranden, winkels en entertainment die de sfeer op het ritme van Caribische muziek levend maken.

Cruises van / naar Isla de Roatan in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES