Oranjestad Cruises

Oranjestad Cruise

Een ruig eiland om te verkennen

Gelegen in de zuidelijke deel van de Caribbean, valt Aruba op met zijn woestijnachtige vergezichten, windvormige bomen, natuurlijke rotsformaties en adembenemende stranden. Het terrein biedt volop gelegenheid voor verkenning en off-road trekking.

 

Als u aankomt in Oranjestad, de belastingvrije hoofdstad genoemd naar Willem I (de Prins van Oranje en de eerste koning van Nederland), bewondert u de charmante Nederlandse koloniale architectuur van de stad met zijn antieke gebouwen en huizen die opgaan in de moderne architectuur van vandaag. 

 

Er groeit niet veel op Aruba. Het hete, droge klimaat is echter ideaal voor aloë-landbouw. Boek een MSC-excursie naar het Aruba Aloe Museum & Factory en leer over de 160-jarige geschiedenis van de aloë-landbouw op het eiland.

 

Als avontuur op uw agenda staat, ga dan op een UTV op een MSC Excursie die u door het binnenland van Aruba voert, langs de kustlijn met bezoeken aan de Alto Vista-kapel, de Bushiribana-goudmolenruïnes die ons herinneren aan Aruba's 19e-eeuwse goudkoorts, en naar de Californische vuurtoren uit het begin van de 20e eeuw, die de naam draagt van een ongelukkig schip dat in 1891 in de buurt zonk.Maak een MSC Cruises Excursie "Natural Aruba" om de vlinderboerderij te verkennen, passeer dan talloze divi divi-bomen en cactussen voordat u aankomt op de Natural Bridge van Aruba, een wonder dat uit massief koraal is gehouwen door de meedogenloos beukende branding.

 

Of ontspan in het kalme water van Arashi Beach en Palm Beach, terwijl snorkelaars zullen genieten van onze catamaranzeilexcursie die Boca Cathalina en het "Antilla" -wrak uit de Tweede Wereldoorlog verkent, dat wordt beschouwd als een van de beste duik- en snorkelplekken van het Caribisch gebied.

Cruises van / naar Oranjestad in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES