Key West Cruises

Key West | MSC Cruises

Ontspannen eilandvibes

Van veraf gezien lijkt Key West te zweven te midden van een uitgestrekte lucht en zee. Een MSC Cruise in de Caribbean brengt u rechtstreeks naar het zuidelijkste punt van de Verenigde Staten, in de Sunshine State, een land van zonaanbidders en wilde stranden.

 

De Spanjaarden gaven het de bijnaam "Island of Bones", omdat hier de inheemse bevolking hun overleden dierbaren begraafde. Key West is met bruggen verbonden met het vasteland en is letterlijk een paradijs met een adembenemend panorama en een eeuwenoude cultuur en geschiedenis. Geniet van de zonsondergang op Mallory Square en verdwaal in Duval Street, een van de levendigste straten van de stad, met winkels, clubs en restaurants, en u zult nooit meer weg willen. Het is geen toeval dat Harry S. Truman, Tennessee Williams en Ernest Hemingway besloten hier te gaan wonen.

 

Mis de kans niet om de residentie van Hemingway zelf te bezoeken: een MSC Excursie brengt u naar de villa, nu een museum, waar de schrijver ongeveer tien jaar woonde. Een duik in zijn leven: de schilderijen, dé typemachine, de keuken en elke hoek die de schrijver deelde met zijn tweede vrouw Pauline Pfeiffer. Tijdens zijn verblijf in Key West schreef Hemingway zijn roman The Old Man and the Sea, winnaar van een Pulitzerprijs en de Nobelprijs.

 

In Key West is een bezoek aan de zee een must. Met een MSC Cruises Excursie is het mogelijk om de diepte te zien, vanuit het comfort van een boot met glazen bodem, gebouwd om de verschillende soorten kleurrijke vissen in de Atlantische Oceaan te bewonderen.

 

Voor avonturiers is een MSC Cruises kajaktocht een perfecte tijdsbesteding. Een unieke ervaring door koraalriffen en mangroven: ervaren professionals begeleiden u op zoek naar vissen, vogels, schildpadden en, als u geluk heeft, zelfs barracuda's en mantaroggen.

Cruises van / naar Key West (Florida) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES