Nassau Cruises

Nassau Cruise

Piraten, wateravonturen en historische hotspots


Tegen het begin van de 18e eeuw uitgeroepen tot een piratenrepubliek, Nassau had namelijk ooit meer dan 1.000 piraten, wat meer was dan de honderd inwoners van de stad.
 
Terwijl de geschiedenis van piraten diep gaat, is Nassau, gelegen op het eiland New Providence, tegenwoordig de hoofdstad en het commerciële centrum van de Bahama's en de grootste stad van de archipel. Als je aankomt op een MSC Cruise in de Caribbean, neem dan de charmante gebouwen in koloniale stijl van Nassau en pastelkleurige houten winkels die worden afgewisseld met gebouwen in Georgische stijl. Nassau, gesticht door de Britten in 1670, strekt zich uit van de haven tot Bay Street, de belangrijkste weg door de stad die vol zit met winkels, souvenirs, restaurants en entertainment. Bij Straw Market, waar typisch Bahamaanse souvenirs worden verkocht, bereid u voor op een koopje - het is een traditie die bijna een plicht is.

Cruises van / naar Nassau in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.