Bahama's CRUISES

Een Topbestemming Voor Plezier in de Zon
bahamas destination pages 2460x1395

Een Topbestemming Voor Plezier in de Zon


Een cruisevakantie naar de Bahama's, een eilandengroep voor de zuidoostkust van Miami, Florida, is een klassieke vakantie-ervaring en een topbestemming voor plezier in de zon. MSC Bahama's cruises voor 2024 - 2025, inclusief stops in Nassau, Freeport, en MSC Cruises 'nieuwe privé-eiland genaamd Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Met een diepgewortelde erfenis in de piratengeschiedenis is Nassau de hoofdstad van de Bahama's en tevens de grootste stad. Volgens de legende had het eiland ooit meer piraten die op zoek waren naar haven dan inwoners. Met zijn avonturenwaterpark, stranden en vele eetgelegenheden ligt het Atlantis Resort op Paradise Island op slechts een klein eindje rijden van de haven van Nassau.

Een hoogtepunt van elke Bahamascruise is zeker belastingvrij winkelen. In zowel Nassau als Freeport vermengen moderne mode- en sieradenboetieks zich met traditionele rietjesmarkten, die een verscheidenheid aan ambachten en souvenirs aanbieden en de kans om te onderhandelen met lokale verkopers als onderdeel van de traditie is. 

HAVENS IN DE BAHAMA'S

Boek vandaag nog uw cruise op de Bahama's en kijk ernaar uit om u te koesteren in de warmte van de zon. Met cruises vanuit Miami, Florida en Tampa, Florida, is uw Bahamas Cruise-aanbieding het hele jaar door beschikbaar.

Alle haveninformatie voor MSC Bahama's cruises 2024 - 2025 is toegankelijk door hieronder te klikken. Of kies uit een van onze Caribische cruises met Bahama's en zijn prachtige eilanden op de vaarroute.