Bahama's CRUISES

Een Topbestemming Voor Plezier in de Zon

Een Topbestemming Voor Plezier in de Zon

 Een cruisevakantie naar de Bahama's, een eilandengroep voor de zuidoostkust van Miami, Florida, is een klassieke vakantie-ervaring en een topbestemming voor plezier in de zon. MSC Bahama's cruises voor 2022/2023, inclusief stops in Nassau, Freeport, en MSC Cruises 'nieuwe privé-eiland genaamd Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Met een diepgewortelde erfenis in de piratengeschiedenis is Nassau de hoofdstad van de Bahama's en tevens de grootste stad. Volgens de legende had het eiland ooit meer piraten die op zoek waren naar haven dan inwoners. Met zijn avonturenwaterpark, stranden en vele eetgelegenheden ligt het Atlantis Resort op Paradise Island op slechts een klein eindje rijden van de haven van Nassau.

Een hoogtepunt van elke Bahamascruise is zeker belastingvrij winkelen. In zowel Nassau als Freeport vermengen moderne mode- en sieradenboetieks zich met traditionele rietjesmarkten, die een verscheidenheid aan ambachten en souvenirs aanbieden en de kans om te onderhandelen met lokale verkopers als onderdeel van de traditie is. 

Voor de avontuurlijken zijn de eilanden van de Bahama's een paradijs voor watersportactiviteiten. Het kristalheldere water is de perfecte setting voor een verscheidenheid aan excursies, zoals duiken, snorkelen, boottochten met glazen bodem en havencruises.

De meeste cruises naar de Bahama's omvatten een bezoek aan Ocean Cay MSC Marine Reserve, onze nieuwe privé-eilanden omgeven door 65 vierkante mijl beschermd water. Met Ocean Cay kunt u verbinding maken met de natuurlijke omgeving en leren over het belang van het behoud van de oceanen en koraalriffen. Veel vertrekken zijn inclusief een late overnachting op Ocean Cay, waardoor u de gelegenheid heeft om te ontspannen op prachtige witte zandstranden of overdag te zwemmen in een lagune, en daarna tot laat in de avond te genieten van live entertainment. Ga op zoek naar uw ideale Caribische cruise naar de Bahama's en ervaar een droomvakantie met veel te zien en te doen aan boord en aan wal.


HAVENS IN DE BAHAMA'S

Boek vandaag nog uw cruise op de Bahama's en kijk ernaar uit om u te koesteren in de warmte van de zon. Met cruises vanuit Miami, Florida en Tampa, Florida, is uw Bahamas Cruise-aanbieding het hele jaar door beschikbaar.

Alle haveninformatie voor MSC Bahama's cruises 2021-2022 is toegankelijk door hieronder te klikken. Of kies uit een van onze Caribische cruises met Bahama's en zijn prachtige eilanden op de vaarroute.