MSC Grand Voyages | MSC Cruises

GENIET VAN HET LEVEN MET MSC GRAND VOYAGES

MSC Grand Voyages zijn een gouden kans om te ontspannen en te genieten van quality time voor uzelf terwijl u meer van de wereld ontdekt.Met een keuze uit 24 vaarroutes en 15 verschillende schepen, waaronder 2 gloednieuwe vlaggenschepen, geven deze trans-Atlantische cruises voor het seizoen 2022-2023 u de kans om meer dan 80 havens in meer dan 50 landen in 4 continenten te verkennen. Deze unieke herpositioneringscruises duren 13 tot 30 dagen en geven u alle tijd om uzelf te verwennen en uw interesses uit te leven. Geniet met volle teugen van het leven, terwijl u historische zeeroutes verkent tussen Europa en Amerika, Afrika of Azië met MSC's trans-Atlantische herpositioneringscruises 2022 - 2023.

Internationale themamenu's die culinaire tradities van over de hele wereld weerspiegelen, geven u een voorproefje van de lokale cultuur nog voor u voet aan wal zet. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan entertainment en activiteiten aan boord, van kunst en handvaardigheid klassen tot lezingen en danslessen


En wanneer u aankomt, zorgen zorgvuldig geplande excursies aan wal met deskundige gidsen ervoor dat u het beste van elke bestemming ervaart. 

Omdat MSC Grand Voyages geen gewone cruises zijn. Ze zijn stuk voor stuk onvergetelijke ontdekkingsreizen.

Een Authentieke Ontdekking