Amsterdam Cruises via Rotterdam

Rotterdam Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies naar de omgeving van Rotterdam.

De op één na grootste stad van Nederland, na de hoofdstad Amsterdam, en de grootste haven van Europa, Rotterdam is een charmante bestemming in Noord-Europa. Gelegen aan de monding van de Nieuwe Maas en gesticht in 1270, beslaat het historische centrum een gebied met pittoreske waterwegen.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Rondvaart door Amsterdam
• Amsterdam alleen
• Rotterdam

Amsterdam breidt zich uit over talrijke grachten, geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed, en wordt vaak het 'Venetië van het noorden' genoemd. MSC Cruises Excursies biedt u graag een rondvaart aan om van dit architectonische juweel te genieten.

Cruises van / naar Rotterdam (Amsterdam) in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

REIS NAAR Rotterdam (Amsterdam) CRUISE TERMINAL

Cruise Port Rotterdam

Adres: Wilhelminakade 699 - 3072 - AP Rotterdam

 

Als Cruisepassagier kunt u gemakkelijk voor de Cruise Terminal worden afgezet. Als u met eigen vervoer komt, kunt u lang parkeren op de parkeerplaats van het ss Rotterdam, u wordt dan met een shuttle naar de terminal aan de Wilhelmina Kade gebracht.

Er is een gratis pendeldienst beschikbaar naar de Cruise Terminal Rotterdam en vice versa. De parkeerkosten bedragen € 13 euro per 24 uur, te betalen bij terugkomst op het s.s. Rotterdam, bij de receptie van het hotel (Main Deck). Betalingen kunnen worden gedaan met contant geld, creditcard en pinpas.

Schiphol Airport

- U kunt met het openbaar vervoer naar de cruiseterminal, het beste kunt u de trein nemen naar Rotterdam Centraal Station en vanaf daar de metro naar Metrostation Willemsplein.

- De andere optie is om een taxi te nemen naar de Cruise Terminal Rotterdam.

Rotterdam The Hague Airport

- U kunt de cruiseterminal bereiken met het openbaar vervoer. U kunt het beste de bus nemen vanaf de luchthaven en vervolgens de metro naar het metrostation Willemsplein.

- De andere optie is om een taxi te nemen naar de Cruise Port Rotterdam.

ParkinGO

 

Rijden naar de luchthaven van vertrek?

Met ParkinGO krijgen MSC-klanten 5% korting op parkeren in de buurt van de belangrijkste luchthavens in Europa, die in de volgende tabel worden opgesomd.
Boek nu om de beste deal te krijgen!

 

Bekijk tarieven
arrow back

Parkeerkosten

Stad Land
Korting
Fiumicino Italië -5%
Malpensa Italië -5%
Barcelona Spanje -5%
München Duitsland -5%
Frankfurt Duitsland -5%
Düsseldorf Duitsland -5%
Hamburg Duitsland

-5%

Parijs Charles de Gaulle
Frankrijk -5%
Keulen Duitsland -5%

Voor cruisepassagiers die met het openbaar vervoer reizen is de locatie handig. Vanaf het treinstation kunt u gemakkelijk de metro nemen naar Metrostation Willemsplein. Het metrostation ligt op 250 meter van de cruiseterminal.