Kristiansand Cruises

Kristiansand Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Kristiansand om de omgeving te verkennen

Noorwegen is een land dat bekend staat om zijn dramatische fjorden, ruige kusten, glinsterende gletsjerlandschappen en grillige bergketens. Hier biedt de badplaats Kristiansand bezoekers een verleidelijk aantal attracties, van de cluster van culturele wonderen tot de glamoureuze jachthaven en stranden.
Kristiansand's oude stad Posebyen, een MSC Noord-Europa Cruises bestemming, biedt chocolade-doos charme met zijn witgekalkte houten huizen en eclectische verzameling van winkels, terwijl het stadscentrum een scala aan mooie musea, restaurants en street art heeft.

Kies een onvergetelijke excursie uit een lijst van MSC Cruises excursies, waaronder:

• De dierentuin en het pretpark van Kristiansand
• Sørlandet Museum 
• Kilden Performing Arts Centre


Als uw cruise een familieaangelegenheid is, breng dan een bezoek aan de dierentuin en het pretpark van Kristiansand tijdens een excursie van MSC Cruises. Deze uitgestrekte must-see van 150 hectare is al open sinds de jaren 1960 en heeft een indrukwekkende menagerie van dieren.
Voor sensatiezoekers biedt Captain Sabertooth World een duizelingwekkend aantal attracties, waaronder een spookhuis, een dagelijks nagespeelde veldslag en tal van eetgelegenheden, waaronder een grill met piratenthema en een pizzarestaurant. Het aangesloten waterpark beschikt over een aantal glijbanen, een strand, en een reeks uitnodigende zwembaden.

Het Sørlandet museum, in het hart van de stad, stelt lokale, nationale en internationale kunstenaars tentoon en biedt ook workshops. Verderop vindt u in het imposante Kanonmuseum een rijke verzameling militaire exposities.  

Het architectonische wonder Kilden Performing Arts Centre is de thuisbasis van Kilden Teater, Kristiansand Symphony Orchestra en Opera Sør. Dit iconische gebouw wordt algemeen beschouwd als het culturele centrum van Zuid-Noorwegen en biedt ultramoderne akoestiek en ultramoderne kunst.

Cruises van / naar Kristiansand in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES