Las Palmas de Gran Canaria Cruise

Las Palmas de Gran Canaria Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Gran Canaria


Op Gran Canaria valt van alles te zien voor wie de Canarische Eilanden bezoekt tijdens een MSC cruise. Kleine stadjes die verschijnen en verdwijnen, zoals Tejeda in het bergachtige gebied van Gran Canaria, dat af en toe wordt opgeslokt door een zee van wolken.

Als de wolken optrekken, onthullen ze de trotse top van Roque Nublo, het vreemde landschap langs de hellingen en verderop een oneindige uitgestrektheid van naaldbossen. Tijdens uw verblijf op Gran Canaria tijdens uw MSC cruise ontdekt u ook zeldzame miniatuurkostendesserts, met duinen die zich voor de zee ontrollen in Maspalomas, een strand- en surfvakantiebestemming. 
 
Om de duizenden jaren oude geschiedenis van het eiland te ervaren, kunt u een excursie maken naar de noordkant van Gran Canaria, naar het Cueva Pintada Museum, de "Sixtijnse Kapel" uit de prehistorie. De kapel is versierd met geometrische ontwerpen en wordt verondersteld een kalender te zijn. Op deze archeologische vindplaats kunt u ook inheemse woningen met alledaagse gebruiksvoorwerpen bekijken. 

Cruises van / naar Las Palmas Gran Canaria (Can. eil.) in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

REIS NAAR Las Palmas Gran Canaria (Can. eil.) CRUISE TERMINAL

Veerverbindingen naar het eiland worden verzorgd door Fred Olsen en Armas.
Neem vanaf de veerbootterminal de snelweg G1 naar de haven van Las Palmas.

DE BUS VAN DE VEERBOOT

De veerboten van Fred Olsen komen aan in de haven van Agaete, op 35 km afstand van het busstation Santa Catalina bij de haven. Er wordt een gratis busdienst aangeboden die u in ongeveer 32 minuten over de afstand vervoert, overeenkomstig de dienstregeling van de veerdienst tussen Las Palmas en Santa Cruz de Tenerife.

Bekijk tarieven
arrow back

Parkeerkosten

Gando Airport, dat internationale en binnenlandse vluchten bedient, ligt op 27 km (17 mijl) van de haven langs snelweg GC-1. Er is een taxistandplaats net buiten de terminal en er is een busdienst naar het busstation Santa Catalina, naast de haven.