Gibraltar

Gibraltar Cruise

De stad van de berberapen

Tijdens een Middellandse Zee cruise zult u zien dat Gibraltars aantrekkingskracht vooral ligt in de vreemdheid ervan: de charme van de vreemde en dreigende fysieke aanwezigheid van de rots en van de aparte charme van zijn status als een van de laatst overgebleven kolonies van Groot-Brittannië. ..

Tijdens uw excursie naar Gibraltar ontdekt u er de eenvoudige indeling van het stadje, die tussen het smalle stuk land op de westelijke kust van het schiereiland ligt, in de schaduw van de hoge rots.

De hoofdstraat (La Calle Real) is bijna even lang als de stad zelf en begint vlak achter de haven. Op en rond de hoofdstraat zijn de meeste winkels te vinden, evenals de pubs en hotels in Britse stijl. Nabij het zuidelijke einde van de hoofdstraat kunt u een kabellift nemen, die u naar de top brengt via de Apenrots halverwege, zodat u ook de staartloze apen kunt zien. Hoewel het niet wordt aangeraden door de kabelliftmaatschappij is het mogelijk om vanuit de top naar beneden te lopen. U bent dan na 20 à 30 minuten weer beneden.

Vanuit de top van de rots kijkt u uit over de Straat van Gibraltar tot aan

Cruises van / naar Gibraltar in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.