Reykjavik Cruises

Reykjavik Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar de omgeving van Reykjavik.

Reykjavík, 's werelds meest noordelijke hoofdstad, is een kleine maar bruisende havenstad vol met Vikingmusea, winkels en een levendige sfeer. Deze bestemming in Noord-Europa heeft een scala aan nabijgelegen attracties, waaronder een geothermische blauwe lagune, een prachtige waterval en zalige meren.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Gullfoss-waterval
• Het Þingvellir Nationaal Park
• Baden in de Blue Lagoon

Ontdek de adembenemende Gullfoss-waterval van IJsland tijdens een MSC Excursie. Dit ongelooflijke waterspektakel, op slechts een klein eindje rijden van de Haukadalur-vallei, wordt beschouwd als een van de meest opmerkelijke in Europa.  <readmore>[READ MORE]</readmore> Bewonder het spectaculaire landschap van deze unieke natuurlijke omgeving, een beschermd natuurgebied sinds 1979. De Gullfoss-waterval is een diepgaande, inspirerende ervaring en biedt een prachtige achtergrond voor foto's.

Nationaal Park Þingvellir, gelegen in een vallei ten noordoosten van Reykjavík, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd opgericht in 1928. Tijdens een MSC Excursie ontdekt u deze fascinerende habitat op de Silfra-kloof - de tektonische rand tussen de Noord-Amerikaanse en Euraziatische platen. Bewonder een scala aan opvallende landschappen, waaronder de Mid-Atlantic Ridge. U ziet ook de oorspronkelijke locatie van het Alþingi-parlement in IJsland, gesticht in de 930!

In het hart van een ruig vulkanisch veld ligt de prachtige Blue Lagoon, een heerlijke MSC Cruises-excursie. Hier gaat u baden in het warme water van 37 ° tot 39 ° C, omgeven door een lavamuur. Het geothermische zeewater van de lagune is rijk aan mineralen en bevat revitaliserende eigenschappen voor zowel lichaam als geest. Een van de belangrijkste attracties van IJsland, dit geweldige water moet op uw lijst staan van plaatsen die u zeker moet bezoeken in IJsland.

 

Cruises van / naar Reykjavik in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN