Kopenhagen Cruises

Copenhagen Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Kopenhagen

Kleurrijk Kopenhagen, een bestemming van Noord-Europa Cruises, ligt aan de noordelijke kustlijn van Denemarken, met uitzicht op de uitgestrekte zeestraat. Deze bruisende hoofdstad heeft een Michelin-ster keuken, een levendige kunstcultuur en een schat aan opmerkelijke architectuur.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Het Christiansborg Complex
● De Tivoli-tuinen
● Cruise door de haven van de stad

Tijdens een MSC Cruises-excursie naar het betoverende Kopenhagen ontdekt u het meest prestigieuze gebouw van Denemarken: het Christiansborg Palace. Gelegen op het eilandje Slotsholmen, in het hart van de stad, is dit complex het centrale knooppunt van de regering van Denemarken. Na het overleven van twee grote branden in 1794 en 1884, heeft Christiansborg Palace stijlen uit de barok-, neoklassieke en neobarokke tijdperken. Verken de glinsterende koninklijke ontvangstruimten met de Grote Zaal en de wandtapijten van de Koningin, voordat u stopt bij de kapel, stallen en keuken.

Ervaar de spanning van het pretpark Tivoli Gardens tijdens een MSC Cruises-excursie - een dag ontworpen voor het hele gezin! Fiets naar het park of neem een elektrisch ondersteunde Pedelec om uzelf onder te dompelen in de magie. Laat u betoveren door een wonderland van attracties, kinderspeelplaatsen, winkels en concertzalen. Deze iconische plek was geliefd bij zowel Walt Disney als Hans Christian Andersen en is een perfecte plek voor een picknick.

Bewonder de prachtige hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen vanaf het water tijdens een MSC Cruises-excursie. Maak vanaf Gammel Strand een schilderachtige cruise langs de grachten, waar u zult genieten van een zalig uitzicht op de wijken. Vaar verder door de stad en ontdek een reeks indrukwekkende monumenten, waaronder de ultramoderne Black Diamond (de thuisbasis van de Koninklijke Bibliotheek), Christiansborg Palace, het futuristische Opera House en de historische wijk Nyhavn.

 

Cruises van / naar Kopenhagen in 2022

Excursies & Activiteiten Kopenhagen

OM DE CRUISE TERMINAL TE BEREIKEN VAN Kopenhagen

Vanuit het zuiden:
Als u de stad nadert, neemt u Kalvebod Brygge en vervolgens Niels Juels Gade richting het centrum. Ga rechtdoor naar Kongens Nytorv, dan Bredgade en Grønningen. Sla rechtsaf bij Folke Bernadottes Allé (net voor het Østerbro treinstation) en rijd rechtdoor over de Kalkbrænderihavnsgade tot je de afslag aan de rechterkant bereikt, Dampfærgevej in.

Vanuit het noorden:
Het nieuwe terminalgebouw is gemakkelijk te vinden als u met de auto vanuit het noorden komt. Ga bij het bereiken van de stad rechtdoor over Lyngbyvejen en sla dan linksaf bij Jagtvej. Ga dan ongeveer 700 meter rechtdoor over Strandboulevarden en sla ongeveer 300 meter linksaf bij Århusgade. Sla rechtsaf bij Kalkbrænderihavnsgade en rijd door tot de bewegwijzerde linksaf de Dampfærgevej in.

Het dichtstbijzijnde station voor Frihavnen is Nordhavn Station, vanwaar het 15 minuten lopen is naar de haven. Het dichtstbijzijnde station voor Langelinie is Østerport Station, vanwaar het ook 15 minuten lopen is naar Langelinie of Nordre Toldbod.
Buiten het station is een taxistandplaats.
Reistijd: ongeveer 15 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Er zijn frequente metro- en treinverbindingen van de luchthaven van Kopenhagen naar de haven.
Als u naar Frihavnen reist, neemt u de metro vanaf de luchthaven naar station Nørreport. Stap over op S-trein lijn A, B, C of E en neem de trein 2 haltes naar Nordhavn Station. Frihavnen ligt op 15 minuten lopen van het station.
Als u naar Langelinie reist, neemt u de metro vanaf de luchthaven van Kopenhagen naar station Nørreport. Stap over op S-trein lijn A, B, C of E en neem de trein 1 halte naar Østerport Station. Langelinie en Nordre Toldbod liggen op 15 minuten lopen van het station.
Er is een taxistandplaats net buiten het terminalgebouw van de luchthaven.
Reistijd: ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het verkeer.