Limassol Cruises

Limassol Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies vanuit Limassol

Limassol, gelegen aan de prachtige Cypriotische kustlijn, is een fascinerende bestemming voor MSC Middellandse Zee Cruises. De stad staat bekend om zijn middeleeuwse kasteel, beeldenpark aan het water en een groot aantal musea. Voorbij Limassol ligt de fascinerende stad Paphos en een groot aantal natuurlijke en archeologische wonderen, waaronder de Millomeri-watervallen en het heiligdom van Apollo.
 
MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
 
• Paphos 
• Apollo's Temple
• Millomeri Waterfalls 

 
De historische stad Paphos, een UNESCO-werelderfgoed, is een kustplaats in het zuidwesten van Cyprus. Deze MSC Cruises-excursie neemt u mee naar prachtige 3e-eeuwse mozaïeken in de bewaarde ruïnes van het huis van Dionysus. Bezoek vervolgens het Saint Neophytos-klooster om een 12e-eeuwse 'Egkleistra' te zien die door de kluizenaar Neofytos uit een berg is uitgehouwen. Hier sieren Byzantijnse fresco's en prachtige muurschilderingen de grot. Reis terug naar Limassol en werp uw blik op Aphrodite's Rock, de legendarische geboorteplaats van de godin van de liefde. Dit mythologische kustoriëntatiepunt zorgt voor een onvergetelijke foto!
 
Ervaar een authentiek stukje Cyprus tijdens een MSC Cruises-excursie naar het heiligdom van Apollo Hylates, een heilige plaats die dateert uit de 8e eeuw voor Christus. Deze oude bestemming eert Apollon Hylates, God of the Woodland, en toont een gedeeltelijk gerestaureerde tempel, een prachtige tuin en andere intrigerende ruïnes. Verken later het Kolossi-kasteel, een voormalig kruisvaardersbolwerk. Stop dan in het pittoreske dorpje Omodos, voor een voorproefje van lokaal geproduceerde wijn.
 
Ga op een spannende MSC Cruises-excursie om de verborgen kant van Cyprus te ontdekken. Als u per jeep reist, ziet u de vruchtbare zuidelijke hellingen van het Troodos-gebergte, door wijngaarden en plantages. Stop in het dorp Agros om meer te leren over ambachtelijke producten, waaronder marmelade, gekonfijt fruit en aromatisch rozenwater. Laat u later betoveren door de Millomeri-watervallen - een schilderachtige achtergrond die zorgt voor prachtige foto's!

Cruises van / naar Limassol in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES