Ilhéus

Ilheus Cruise

Op de pagina's van Jorge Amado's boek

In literaire termen is Ilhéus, 70 km ten zuiden van Itacaré aan de monding van de Rio Cachoeira, de bekendste stad in Brazilië. Het diende als achtergrond van de meest beroemde roman van Jorge Amado, Gabriela, Cravo e Canela, en is klaar om ontdekt te worden tijdens uw MSC Zuid-Amerikaanse cruise-excursie.
Als u nog nooit van het boekhebt gehoord vóór uw bezoek aan Ilhéus, zal hier snel verandering in komen. Vrijwel elke bar, hotel en restaurant is ofwel vernoemd naar de roman of naar een van de personages ervan. Traditioneel gezien is Ilhéus ook populair vanwege zijn levendige stadsstranden, maar gezien de opties die nu beschikbaar zijn in het zuiden en het noorden, zult u hier niet veel tijd aan spenderen.

Wanneer u aan wal stapt vanuit uw MSC cruise kunt u de blikvanger van de stad niet missen: de Catedral de São Sebastião op Praça Don Eduardo. Het lijkt op een Romaanse bruiloftstaart, met een 48 m hoge koepel.

Cruises van / naar Ilheus in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.