Vigo Cruises

Vigo Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Vigo.

De Spaanse havenstad Vigo, met uitzicht op de dramatische Atlantische Oceaan, is een maritieme stad vol sfeer. Met traditionele ambachtswinkels, cafés en restaurants is het een perfect startpunt voor excursies in de buurt in het prachtige Noord-Europa.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Santiago de Compostela
• Galicische dorpen bekende kelders
• Vigo en Bayona

Santiago de Compostela, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een van de meest toonaangevende historische en religieuze centra van Spanje. <readmore>[READ MORE]</readmore> Tijdens een MSC Excursie geniet u van een mooie rit door Galicische landschappen voordat u aankomt in de oude wijk. Bezoek het Praza do Obra-doiro-plein en de Santiago de Compostela-kathedraal - een architectonisch juweel met romaanse, gotische en barokke elementen. Deze vermeende begraafplaats van St. James de Grote is de bestemming van de bedevaartsweg van St. James.

Verken het pittoreske gebied ‘Ria de Vigo’ tijdens een MSC Excursies. Het hart van Galicië is rijk aan dorpen vol kleur, charme en karakter. Bezoek een voorname kelder in Cambados, bekend om zijn productie van Albariño, een van de opmerkelijke witte-wijndruiven van Spanje. Geniet vervolgens van tijd in de wijnmakerij 'Bodegas Aquitania', waar u kunt genieten van een heerlijke wijnproeverij.

Bezoek de mooie stad Bayona en het middeleeuwse centrum met een MSC Excursie. U verkent de belangrijkste bezienswaardigheden van Baiona, waaronder het Monterreal-kasteel en het schiereiland Monte Boi, de klokkentoren en de Prince's Tower, de 13e-eeuwse ex-collegiale kerk en het 15 meter hoge monument genaamd de Maagd van de Rots.


Cruises van / naar Vigo (Santiago de Compostela) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES