Cádiz Cruises

Cadiz Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursie vanuit Cadiz

Cadiz, een oude Spaanse nederzetting in Andalusië, wordt gekenmerkt door de vele historische wachttorens. De havenstad beloont haar bezoekers met uitstekende stranden, UNESCO-werelderfgoedlocaties, oude kathedralen en een fascinerende oude stad. Deze MSC Middellandse Zee Cruises is een toegangspoort tot het spectaculaire Sevilla. Ontdek verder de schitterende Witte Dorpen van Andalusië hoog in de heuvels.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Sevilla
• Cadiz en de Flamenco-show
• Legendarische witte dorpen van Andalusië

Bezoek de prachtige stad Sevilla tijdens een MSC Excursie om uzelf onder te dompelen in de kleur en cultuur. Stop bij Saint Mary of the See, de gotische kathedraal, voordat u de charmante straten en patio's van de oude Joodse wijk gaat verkennen. Bezoek het Alcázar, het oude koninklijke paleis, om een glimp op te vangen van een mooi voorbeeld van Mudéjar-architectuur. Verken vervolgens Maria Luisa's Park en het iconische Plaza de España, voordat u bij de lokale bevolking komt voor een drankje en wat tapas.

Nadat u de haven van Cadiz hebt aangemeerd, verken u de stad en geniet u van de rijke geschiedenis. De stad is de thuisbasis van een van de oudste Spaanse nederzettingen en ligt in het hart van Costa De Luz. Kies een MSC Excursie om de barokke, rococo- en neoklassieke elementen van de stad te verkennen. Het hoogtepunt van de tour blijft tot het laatst bewaard en is een live flamencoshow. Deze authentieke en traditionele dans van Andalusië beëindigt u tour voordat u terugkeert naar het schip.

Bekijk de legendarische witte dorpen van Andalusië tijdens een MSC Excursie. Bezoek de oude heuvelstad Medina Sidonia, waar u kunt genieten van een rondleiding langs geplaveide gangen. Bewonder het oude kasteel, de middeleeuwse muren en de charmante witgekalkte huizen van de stad. Vervolg uw avontuur vervolgens in Arcos de La Frontera, een dorp op een kalkstenen voorgebergte. Een elektrische trein brengt u naar het stadscentrum, waar u door een doolhof van straten dwaalt vol met Arabisch geïnspireerde architectuur. Geniet ten slotte van wat vrije tijd om verder te verkennen voordat u terugkeert naar de haven.

 

Cruises van / naar Cadiz (Sevilla) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES