Spain Cruises

Prachtige Landschappen, Fantastische Architectuur en Stranden over het hele Iberisch schiereiland wachten op u.

Prachtige Landschappen, Fantastische Architectuur en Stranden over het hele Iberisch schiereiland wachten op u.

De kustlijnen van het Iberisch schiereiland zijn enkele van de beste stranden, evenals een van de langste kustlijnen van de Middellandse Zee. Maar Spanje heeft veel meer te bieden dan alleen stranden en zomerse zonnestralen. Een cruise naar Spanje betekent een reis naar een warm land vol kunst, geschiedenis die teruggaat tot het oude Rome en een boeiende cultuur. Met zoveel must-see havens die beschikbaar zijn op onze cruises in Spanje, heeft u meer dan genoeg keuzes. Van Barcelona tot Palma de Mallorca, van Ibiza tot Valencia en Malaga - elke haven heeft een unieke ervaring die op u wacht.

Aan de zuidoostkust kunt u Valencia bezoeken. Ooit was het een oude Romeinse nederzetting, tegenwoordig biedt Valencia architectonische wonderen uit zowel de oude als de hedendaagse wereld - van de Romeinse kathedraal tot de Stad van Kunst en Wetenschap in Calatrava.Een must-see tijdens elke cruise naar Spanje is Palma de Mallorca, de hoofdstad van de Balearen. Degenen die willen ontspannen, kunnen genieten van de prachtige gouden stranden van de badplaats, vol met schilderachtige bars en restaurants. Liefhebbers van architectuur zullen genieten van La Seu - de majestueuze gotische kathedraal, gedeeltelijk gerenoveerd door Gaudì zelf. De meer avontuurlijke gasten kunnen deelnemen aan een MSC-excursie naar de mysterieuze Dragon Caves om een van 's werelds meest interessante grottencomplexen te zien.

Een MSC Cruise brengt u naar Malaga, de hoofdstad van de Costa del Sol, een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld, land van flamenco, tapas en milde temperaturen het hele jaar door. Met een MSC-excursie kunt u het Museo Picasso Málaga ontdekken of uw ervaring verbeteren door het beroemde Alhambra in Granada te bezoeken.

Ontscheep ook in Barcelona en ervaar het allemaal in de kosmopolitische hoofdstad van de regio Catalonië. Strandliefhebbers kunnen profiteren van een van de vele zandstranden van de stad, waaronder het populaire strand van Barceloneta. Barcelona zit ook boordevol geschiedenis - een legende zegt dat het werd opgericht door Hamilcar Barca, de vader van Hannibal. Maar natuurlijk is een bezoek aan Barcelona niet compleet zonder getuige te zijn van het buitengewone werk van Antoni Gaudi. Van La Sagrada Familia, Park Guell, Casa Batllo en nog veel meer - u zult zoiets nergens anders vinden.

Boek een van onze vele MSC cruises naar Spanje om de vele schatten die Spanje te bieden heeft te ervaren.

 

SPAANSE HAVENS

MSC Spanje Cruises 2022-2023 zijn gemakkelijk bereikbaar via verschillende gunstig gelegen havens rond de Spaanse kust.
Vertrek vanuit Barcelona en begin uw reis tijdens onze mediterrane cruises.
Alle haveninformatie voor cruises in Spanje 2021-2022 is toegankelijk door hieronder te klikken. Of kies uit een van onze mediterrane cruises met Spanje en zijn prachtige havens op de route.