Spain Cruises

Prachtige Landschappen, Fantastische Architectuur en Stranden over het hele Iberisch schiereiland wachten op u.
spain_1640x930

Prachtige Landschappen, Fantastische Architectuur en Stranden over het hele Iberisch schiereiland wachten op u.


De kustlijnen van het Iberisch schiereiland zijn enkele van de beste stranden, evenals een van de langste kustlijnen van de Middellandse Zee. Maar Spanje heeft veel meer te bieden dan alleen stranden en zomerse zonnestralen. Een cruise naar Spanje betekent een reis naar een warm land vol kunst, geschiedenis die teruggaat tot het oude Rome en een boeiende cultuur. Met zoveel must-see havens die beschikbaar zijn op onze cruises in Spanje, heeft u meer dan genoeg keuzes. Van Barcelona tot Palma de Mallorca, van Ibiza tot Valencia en Malaga - elke haven heeft een unieke ervaring die op u wacht.

Aan de zuidoostkust kunt u Valencia bezoeken. Ooit was het een oude Romeinse nederzetting, tegenwoordig biedt Valencia architectonische wonderen uit zowel de oude als de hedendaagse wereld - van de Romeinse kathedraal tot de Stad van Kunst en Wetenschap in Calatrava.

SPAANSE HAVENS

MSC Spanje Cruises 2024 - 2025 zijn gemakkelijk bereikbaar via verschillende gunstig gelegen havens rond de Spaanse kust.
Vertrek vanuit Barcelona en begin uw reis tijdens onze mediterrane cruises.
Alle haveninformatie voor cruises in Spanje 2024 - 2025 is toegankelijk door hieronder te klikken. Of kies uit een van onze mediterrane cruises met Spanje en zijn prachtige havens op de route.