Cartagena

Cartagena Cruise

Ongeëvenaarde schoonheid

Stap uit van uw Caribische cruise en stap in een wereld van geschiedenis in de haven van Cartagena in Colombia. 

Geplaveide straatjes, balkons vol met bloeiende bougainville en pastelkleurige gebouwen langs elegante pleinen maken van Cartagena een van de meest fotogenieke steden van Zuid-Amerika.Deze Spaanse koloniale stad werd gesticht in 1533 en zit boordevol geschiedenis. De locatie maakte het een populaire haven voor rovers en piraten, maar vandaag de dag is de stad snel bereid haar schatten op te geven aan moderne bezoekers.

Tekenen van het piratenleven zijn op elke hoek van de stad te zien. Het beste voorbeeld is Castillo de San Felipe de Barajas dat gebouwd is om plunderaars af te weren en de grootste burcht van de stad is. Het is een van de sterkste burchten die ooit door de Spanjaarden werd gemaakt tijdens de koloniale periode. Andere burchten daterend uit de zestiende eeuw maken het een bezoek waard en we raden de Cartagena City Tour aan die geschikt is voor zowel geschiedenisliefhebbers als shopaholics.

Andere geweldige aanbiedingen op lokale bezienswaardigheden en niet te missen sightseeing-pakketten zijn onderdeel van onze Panorama Bay Tour.

Voor een uniek dagje uit kunt u ervoor kiezen om een dag door te brengen aan wal en terug te gaan in de tijd of aan boord te gaan van een majestueus galjoen uit de zeventiende eeuw en al het moois van het verleden te herleven. Stel u voor dat u een schip aan de horizon ziet verschijnen. De vlag is Spaans en het vaart laag in het water en het ruim zal zijn volgegooid met geplunderd Inca-goud. Tijd om de piratenvlag te hijsen en de plunderaars te plunderen!

Natuurliefhebbers daarentegen kunnen de piraterij aan anderen overlaten en genieten van een Mangroves Ecological Tour, waarbij iedereen kan genieten van de natuurlijke schatten van de regio.

Cruises van / naar Cartagena in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES