Dubai

Dubai Cruise

Kitsche charme en 7-sterren hotels

Een excursie aan wal tijdens uw MSC Emiraten- en Oman-cruise biedt u de kans om Bur Dubai te ontdekken, in het hart van de metropolis Dubai, aan de zuidkant van de winderige beek. Het is het oudste gedeelte van Dubai en biedt een fascinerende blik in de traditionele origine van de stad.
Hier vindt u vele interessante Arabische oude huisjes, bij elkaar in de prachtige oude Iraanse wijk Bastakiya en Shindagha aan de waterkant, evenals het fascinerende Dubai Museum en de sfeervolle textielmarkt.

Cruises naar Dubai, Abu Dhabi bieden ook excursies naar het bruisende Deira: het centrum van Dubai's traditionele commerciële activiteiten, die nog steeds uitgeoefend worden op de levendige ouderwetse markten (souks), met onder meer de beroemde goud- en specerijenmarkten. Een paar kilometer ten zuiden van het oude stadscentrum begint het moderne Dubai in spectaculaire stijl met de Sheikh Zayed Road, waar een overweldigend scala aan wolkenkrabbers te bewonderen is, waaronder de schitterende Emirates Towers.

Maar zelfs deze worden overschaduwd door de immense uitbouw in het centrum van Dubai aan het zuidelijke eind van de weg, rondom de enorme Burj Khalifa,het hoogste gebouw ter wereld, geflankeerd door recordbrekende bezienswaardigheden zoals de gigantische Dubai Mall en de spectaculaire Dubai Fountain.

Aan de westelijke kant van Sheikh Zayed Road vindt u de uitgestrekte buitenwijk aan zee, Jumeirah , een populaire plek voor Dubai's Europese expats, met eindeloze ommuurde villa's bezaaid met talrijke winkelcentra en een aantal minder opvallende bezienswaardigheden. Aan de zuidelijke kant van Jumeirah zijn er meer iconische bezienswaardigheden te vinden in de rustige buitenwijk Umm Suqeim, waaronder het golfvormige Jumeirah Beach Hotel, het buitengewone schijn-Arabische Madinat Jumeirah complex en het onvergetelijke Burj al Arab hotel.

Cruises van / naar Dubai in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.