DUBAI EN ABU DHABI CRUISES

Dubai, Emirates | MSC Cruises Play

Emiraten Cruises: Zalig strandleven, chique nachtleven en ongelooflijke ervaringen

Spring in de toekomst met een emiraten cruise en ontdek de hedendaagse metropolen Abu Dhabi en Dubai met hun spectaculaire stadsgezichten, torenhoge wolkenkrabbers en prachtige stranden die u versteld zullen doen staan. Verken het kleurrijke tapijt van de levensstijl van Dubai en verwen uzelf met een wereld van luxe terwijl u de weelderige winkelcentra van de stad ontdekt. Geniet van een perfecte mix van internationale merken en lokale schatten, voor een onvergetelijke shoppingtrip. Geniet van de romantiek van een onvergetelijk diner in de duinen na ons opwindende Desert Dune Adventure: een rit in een achtbaan over goudkleurig zand en een onvergetelijk uitzicht op de zonsondergang vanaf de hoogste duin. Met MSC Cruises naar Dubai geniet u van het bruisende nachtleven van de stad en trakteert u uzelf op een voortreffelijk diner in een van de prachtige restaurants van Dubai voor een uitbundige ervaring.

In Abu Dhabi krijgt het plezier een nieuwe dimensie in het Ferrari World Themapark, met spannende avonturen. Ondertussen biedt het Abu Dhabi Louvre een ongeëvenaarde artistieke reis. Met 12 galerijen brengt deze collectie van wereldklasse de artistieke triomfen van de mensheid in kaart, van het neolithicum tot nu, terwijl de conventionele museale tentoonstellingspraktijken worden getart.

Een Emiraten cruise brengt u ook naar het verbluffende Sir Bani Yas Island  dat u zal betoveren met een droomstrandervaring of een safari als geen ander tussen de mangroven, de woestijn en de beschermde baaien. Ga op de reis van uw leven en ontdek de unieke allure van Dubai, Abu Dhabi en Sir Ban Yas met MSC's Emiraten cruise.

Emiraten cruise aanbiedingen

Ontdek de beste Emiraten cruiseaanbiedingen in 2024 en 2025 en begin aan een onvergetelijke reis naar Dubai en Abu Dhabi. Van adembenemende wolkenkrabbers en een fantastisch nachtleven tot turquoise zeeën, deze magische landen zullen u inspireren. Welke route u ook kiest, de lange verblijven in de haven van MSC cruises naar Dubai en Abu Dhabi zorgen ervoor dat u volledig wordt ondergedompeld in ongelooflijke en authentieke ervaringen aan wal. En geniet tussen de stops door van de onberispelijke service, heerlijke gerechten en entertainment van wereldklasse aan boord van onze schepen. Bereid u voor op een uitzonderlijke cruisevakantie en onthul de allure van een Emiraten reis met Dubai en Abu Dhabi cruiseaanbiedingen van MSC Cruises.

HAVENS VAN EMIRATEN

Dubai & Abu Dhabi Cruises | MSC Cruises
Dubai & Abu Dhabi Cruises | MSC Cruises
Dubai & Abu Dhabi Cruises | MSC Cruises

Cruises vanuit Dubai

Met MSC cruises vanuit Dubai begint uw reis in de betoverende mix van prachtige stranden, recordbrekende attracties en unieke ervaringen van deze buitengewone stad. Uw cruisevakantie gaat verder in Abu Dhabi, dat u zal verrassen met zijn gedurfde, futuristische architectuur. Op Sir Bani Yas Island lonken prachtige stranden en wacht u een schat aan watersporten, zoals paddleboarden, kajakken, waterfietsen en nog veel meer. Dubai is de perfecte start voor uw Emiraten cruise!

Dubai & Abu Dhabi Cruises | MSC Cruises
Dubai & Abu Dhabi Cruises | MSC Cruises
Dubai & Abu Dhabi Cruises | MSC Cruises

Cruises vanuit Abu Dhabi

Als u aan boord gaat van een MSC cruise vanuit Abu Dhabi, wordt u ondergedompeld in de fascinerende samensmelting van verbluffende kustlijnen, buitengewone bezienswaardigheden en ongeëvenaard plezier. Tijdens uw cruisevakantie verkent u de avant-gardistische wonderen van Dubai, waar u wordt 'verblind door de lichten' van verbluffende architectuur, torenhoge wolkenkrabbers en duizelingwekkende fontein watershows die u versteld zullen doen staan. Ontspan op Sir Bani Yas Island op de zandstranden, maak een paardrijtocht op het eiland of beleef een unieke safari om zeldzame dieren te spotten in het uitgestrekte natuurreservaat. Een MSC Cruise is de perfecte toegangspoort voor uw ontdekkingstocht door de Emiraten!