Honningsvag Cruises

Honningsvag Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Honningsvag

De haven van Honningsvag, de noordelijkste stad van Noorwegen, is een charmante bestemming van MSC Noord-Europa Cruises. De stad staat bekend om zijn mooie kerken, charmante haven en nabijgelegen natuurlijke wonderen.

MSC Cruises-excursies bieden veel spannende dingen om te zien, waaronder:

· De Noordkaap-ervaring
· King Crab Tasting
· Fotosafari op het eiland Magerøya

Noordkaap, een droombestemming die diep nadenkt, is een niet te missen ervaring. Tijdens een MSC Cruises-excursie ziet u spectaculaire landschappen gemarkeerd door kale toendra, majestueuze bergen, steile kliffen en berkenbomen. Reis noordwaarts naar het eiland Magerøya, dat uitkijkt over de sfeervolle Barentszee. Bezoek het Noordkaap-paviljoen en pak een elektrisch ondersteunde Pedelec-fiets om verder van het landschap te genieten.

Liefhebbers van zeevruchten kunnen genieten van een culinaire ervaring tijdens een MSC Cruises-excursie. Maak een korte wandeling naar het North Cape Adventure Centre, waar u een RIB-boottocht maakt naar het prachtige Sarnesfjord. In een traditioneel tentenkamp geniet u van heerlijke en sappige koningskrab - een grote kreeft die in de diepten van de Noordelijke IJszee leeft. Beschouwd als een delicatesse, kunnen koningskrabben wel 10 kilo wegen en een diameter tot 2 meter hebben!

Geniet van een safari naar het eiland Magerøya tijdens een MSC Cruises-excursie. Dompel uzelf onder in de schoonheid van dit wilde en afgelegen landschap, geholpen door een gids die gespecialiseerd is in buitenshuis fotografie. Maak een mooie rit naar een vissersdorp om foto's te maken van het Noordkaap-plateau. Houdt u ogen open voor rendieren en adelaars tijdens deze onvergetelijke tour.

Cruises van / naar Honningsvag (Noordkaap) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES