La Coruña Cruises

La Coruna Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar La Coruña.

De havenstad La Coruña, gelegen op een smal schiereiland aan de Atlantische kust, is een doolhof van pittoreske straatjes vol met levendige tapasbars en restaurants. Deze prachtige bestemming in Noord-Europa ligt op korte afstand van Santiago de Compostela, een van de meest aantrekkelijke steden in Spanje.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
● Santiago de Compostela
● Betanzos
● La Coruña Bezienswaardigheden, wijnproeven en Galicische tapas

Het UNESCO-werelderfgoed Santiago de Compostela is een suggestief religieus en historisch centrum. <readmore>[READ MORE]</readmore> Tijdens een MSC Excursie geniet u van een schilderachtige busrit door het Galicische landschap voordat je aankomt in deze opmerkelijke stad. Dwaal door de oude straten naar Praza do Obradoiro om de imposante kathedraal met zijn romaanse, gotische en barokke kenmerken te zien. Deze veronderstelde begraafplaats van St. James de Grote is de bestemming van de bedevaartsweg van St. James.

Maak een onvergetelijke MSC Excursie naar de aantrekkelijke stad Betanzos, een middeleeuws centrum met glorieuze gotische monumenten. Geniet van een ontspannen wandeling door de oude wijk, waar u prachtige paleizen en prachtige kerken zult ontdekken. Bekijk de 13e-eeuwse Igrexa de San Francisco, de thuisbasis van antieke sarcofagen zoals het graf van Fernán Pérez de Andrade en de 12e-eeuwse Igrexa de Santiago. Op de terugweg naar La Coruña passeert u de opvallende Hercules-toren, een antieke Romeinse vuurtoren die nog steeds in bedrijf is.

Bekijk de langste boulevard van Europa tijdens een MSC Excursie naar de stad La Coruña. Bewonder de havengebouwen en de betoverende reflecties van hun glinsterende glazen ramen. Ook bekend als de 'Stad van Glas', La Coruna is een belangrijk middeleeuws centrum dat door de eeuwen heen tot bloei is gekomen. Hier neemt u het 16e-eeuwse kasteel van San Antón in, dat op een pittoresk eiland staat dat verbonden is met het vasteland. Ga langs de kust en passeer bossen, Galicische dorpen en ivoorwitte stranden. Stop bij de Hercules-toren, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, voordat u verder gaat genieten van tapas en wijn in een authentiek lokaal eetcafé.

 

Cruises van / naar La Coruna (Santiago de Compostela) in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.