Noorse Fjorden Cruises

Norwegian Fjords | MSC Cruises

Ontdek de meest verbazingwekkende Scandinavische schatten met een Noorse fjorden cruise

De Noorse Fjorden behoren ongetwijfeld tot de mooiste natuurlandschappen ter wereld, die ontzag inboezemen met hun majestueuze schoonheid en tijdloze sfeer.
 
Noorwegen heeft meer dan duizend fjorden, waarvan de Geirangerfjord en de Naerøyfjord de grootste zijn. Sinds 2005 staan ze op de lijst van UNESCO-werelderfgoed en ze zijn nu toegankelijk op een exclusieve Noorse fjordencruise van MSC.
 
De Noorwegen fjorden cruise is een van de beste manieren om deze aardse en imposante schouwspelen te bezoeken dankzij het diepe water dat hen omringt en dat zowel glad als gemakkelijk te bevaren is. Tijdens de Noorse fjorden cruise 2023 - 2024 kunt u deze imposante voorbeelden van natuurlijke schoonheid uit de eerste hand en vanaf het best mogelijke uitkijkpunt bewonderen.

 

Via de wateren van de fjord kunt u enkele van de mooiste steden van Noorwegen bereiken, waaronder Bergen. Ver weg van de gebaande paden wordt Bergen omgeven door de Sognefjord, de op één na langste fjord ter wereld die zich over 204 km uitstrekt.
 
Voor onze avontuurlijke gasten is het natuurlijke landschap rond de fjorden, met al zijn wilde en ongerepte kenmerken, toch gemakkelijk te verkennen. Boek uw Noorse fjorden cruise-excursie op voorhand en u kunt zich verheugen op speciale excursieroutes, zowel in de bergen als op de gletsjers zelf.
 
Bepaalde routes voor MSC cruises naar Noord-Europa omvatten een Noorse fjorden cruise optie. Voor een onvergetelijke vakantie waarbij u de Noorse fjorden en de belangrijkste steden van Noorwegen ontdekt, kunt u hierboven bladeren op reiziger en bestemming.

NOORSE FJORDEN CRUISES 2023

Zomer 2023 Fjordencruises

Ervaar deze zomer de ongerepte natuur van de Noorse fjorden met MSC Cruises. Geniet van de ultieme gastvrijheid van MSC Fantasia, MSC Poesia, MSC Virtuosa en het prachtige nieuwste vlaggenschip MSC Euribia op zes ongelooflijke routes rond de majestueuze Noorse fjorden. Kies uw cruise van 7 nachten en ontdek een rijk van legendarische verhalen en adembenemende landschappen in Bergen, Flam, Nordfjordeid, Stravanger en verder. Profiteer van een breed scala aan zorgvuldig geplande excursies, van fjordenavonturen tot bergtochten, en ervaar unieke emoties die u uw leven lang bijblijven. Boek nu uw volgende fjorden cruise!

Zomer 2023 Fjordencruises

Norway from Bergen | MSC Cruises

Zomer 2023 Fjord- en Noordkaapcruises

Op zoek naar de ultieme Noorwegen cruise naar de Fjorden en Noordkaap? Van mei t/m september vaart u op de MSC Preziosa en kiest u uit vier verschillende cruises van 11 of 12 nachten naar de Noordkaap (Honningsvag) via Tromso of Alta. Dompel uzelf onder in de schoonheid van het noordelijke landschap met een grote verscheidenheid aan excursies die ontworpen zijn om u onuitwisbare sensaties te geven in het land van de middernachtzon. Wilt u ook de beste bestemmingen aan de Baltische Zee bezoeken? Vertrek in mei met MSC Fantasia en trakteer uzelf op een cruise van 10 nachten die ook Stockholm, Helsinki en Tallinn aandoet!

Zomer 2023 Fjord- en Noordkaapcruises

North Cape, Norway | MSC Cruises

Havens

MSC Norwegian fjord cruises 2023-2024 zijn gemakkelijk te bereiken via havens in heel Noorwegen.
Kies uit onze volledige lijst van havens in Noorwegen hieronder en ontdek wat ze te bieden hebben als bestemmingen die op zichzelf staan.