Noorse Fjorden Cruises

Norwegian Fjords | MSC Cruises
Ontdek de meest verbazingwekkende Scandinavische schatten met een Noorse Fjorden cruise

De Noorse Fjorden behoren ongetwijfeld tot de mooiste natuurlandschappen ter wereld, die ontzag inboezemen met hun majestueuze schoonheid en tijdloze sfeer.
 
Noorwegen heeft meer dan duizend Fjorden, waarvan de Geirangerfjord en de Naerøyfjord de grootste zijn. Sinds 2005 staan ze op de lijst van UNESCO-werelderfgoed en ze zijn nu toegankelijk op een exclusieve Noorse Fjordencruise van MSC.
 
De Noorwegen Fjorden cruise is een van de beste manieren om deze aardse en imposante schouwspelen te bezoeken dankzij het diepe water dat hen omringt en dat zowel glad als gemakkelijk te bevaren is. Tijdens de Noorse Fjorden cruise 2024 - 2025 kunt u deze imposante voorbeelden van natuurlijke schoonheid uit de eerste hand en vanaf het best mogelijke uitkijkpunt bewonderen.

NOORSE FJORDEN CRUISES 2024

Zomer 2024 Fjordencruises


Ervaar deze zomer de ongerepte natuur van de Noorse Fjorden met MSC Cruises. Geniet van de ultieme gastvrijheid van de MSC Preziosa, MSC Poesia, MSC Virtuosa en de prachtige MSC Euribia op onze ongelooflijke routes rond de majestueuze Noorse Fjorden. Kies uw cruise van 7 nachten en ontdek een rijk van legendarische verhalen en adembenemende landschappen in Alesund, Bergen, Flaam, Nordfjordeid en daarbuiten. Profiteer van een breed scala aan zorgvuldig geplande excursies, van Fjordenavonturen tot bergwandelingen, en beleef unieke emoties die u uw leven lang bij zullen blijven. Boek nu uw volgende Fjordencruise!

Zomer 2024 Fjordencruises

Bergen, Norway | MSC Cruises

Zomer 2024 Fjord- en Noordkaapcruises


Op zoek naar de ultieme Noorwegen cruise naar de Fjorden en Noordkaap? Vaar van mei tot september op de MSC Preziosa en kies uit onze verschillende reizen van 11, 12 of 14 nachten naar de Noordkaap (Honningsvag) via Tromso of de Svalbard eilanden. Dompel uzelf onder in de schoonheid van het noordelijke landschap met een grote verscheidenheid aan excursies die zijn ontworpen om u onuitwisbare sensaties te geven in het land van de middernachtzon. Wilt u ook de beste bestemmingen aan de Baltische Zee bezoeken? Vertrek in mei met MSC Poesia en trakteer uzelf op een onvergetelijke cruise die ook Stockholm, Helsinki en Tallinn aandoet.

Zomer 2024 Fjord- en Noordkaapcruises

North Cape, Norway | MSC Cruises

INSCHEPINGSHAVENS

Met MSC Noorse Fjorden cruises kunt u de Vikinggeschiedenis en de meest sensationele bezienswaardigheden van Noorwegen en nog veel meer ontdekken.

Kies de beste inschepingshaven voor uw Fjorden cruise en maak u klaar voor uw volgende droomavontuur.